Online Sessie

Online Lunchsessie | Modulair Executive MBA| Transitie, Innovatie en Ondernemerschap

9 juli 2024, 12:30
9 juli 2024, 13:30
Er is altijd plek voor jou
Online

 

Transitie, Innovatie en Ondernemerschap

 

Ben je ervan overtuigd dat jouw organisatie voor uitdagingen staat op het gebied van duurzaamheid en wil je daaraan bijdragen maar vraag je je af hoe? Ben je benieuwd naar hoe je in je werkomgeving de transitie in beweging krijgt? Wil je weten hoe jouw organisatie wendbaarder wordt in een veranderende wereld? En wil je weten wat jij kunt doen om tot innovatie met impact te komen? In de Modulair Executive MBA module Transitie, Innovatie en Ondernemerschap krijg je handvatten om concreet aan de slag te gaan (te ondernemen).

Het op innovatieve wijze initiëren, stimuleren en versnellen van duurzame transities op een ook voor jouw organisatie aantrekkelijke wijze binnen je eigen organisatie, vormt de kern van deze module.

Tijdens de online lunchsessie op dinsdag 9 juli om 12.30 uur geeft kerndocent Anke van Hal een inkijkje in de Modulair MBA  Module Transitie, Innovatie en Ondernemerschap. Een mooie mogelijkheid om eens te onderzoeken of de vraagstukken waar jij mee bezig bent aansluiten op waar deze module zich op richt. Of dat de inhoud van de module je inzichten kan geven over toekomstige vraagstukken. Maar ook wanneer je gewoon graag meer wilt weten over het academisch georiënteerde onderwijs binnen het Modulair Executive MBA. Meld je dan nu aan via de groene button hierboven.

Meer informatie over de module vind je hier.

Agenda

12:30 uur
Welkom door Programma adviseur Modulair Executive MBA

12:35 uur
Introductie module Transitie, Innovatie en Ondernemerschap door Prof. dr. ing. Anke van Hal

13:00 uur
Mogelijkheid om in gesprek te gaan en vragen te stellen aan Anke van Hal

13:30 uur
Afronding