Open dag

Open Avond | Parttime MSc in Management

20 september 2022, 19:00
20 september 2022, 22:00
Er zijn nog 30 plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Parttime MSc in Management

Ontwikkel je persoonlijk leiderschap met de Parttime MSc in Management. Alle aspecten van bedrijfskunde komen aan bod en worden gelinkt aan de praktijk waardoor je de opgedane kennis meteen kan toepassen in jouw organisatie. Met de parttime Master of Science in Management van Nyenrode, kies je voor een van de meest complete bedrijfskundestudies van Nederland. Met deze studie versnel je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en krijg je toegang tot direct in de praktijk toepasbare bedrijfskundekennis. Wat je op vrijdag en zaterdag leert, kan je op de maandag daarna direct op je werk gebruiken.

Open avond parttime MSc in Management

Ben je benieuwd naar wat deze deeltijd master van Nyenrode kan betekenen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan verwelkomen we je graag op donderdag 22 september voor de open avond van de Parttime MSc in Management.

Wil je buiten je grenzen kijken en nieuwe kennis vergaren om jezelf en jouw team naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan het verhaal van Job.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze avond wordt het programma van het parttime MSc in Management toegelicht en delen huidige studenten en alumni hun ervaring en vertellen wat de studie hen heeft gebracht op persoonlijk en professioneel vlak. Tevens kom je meer te weten over hoe je de studie kan combineren met werk en privé en de toegevoegde waarde voor jouw werkgever. Tussen 19:00 en 19:30 uur zal de avond beginnen, we sluiten af met een gezamenlijke borrel.

We verwelkomen je graag op 22 september!

Voor vragen neem je contact op met Margriet Martens. Tot dan!

Agenda

19:00 - 19:30 
Inloop/registratie

19:30 - 19:40 
Welkomstwoord

19:45 - 20:45 
Proefcollege

20:45 - 21:30 
Q&A rondes in kleinere groepen

21:30 - 22:00 
Borrel