Online Sessie

Online Open Dag | Bachelor in Business Administration

7 november 2020, 10:00
7 november 2020, 12:00
Er is altijd plek voor jou
Online

 Online

Wil jij een leidende rol spelen in het bedrijfsleven van morgen? En zoek je een opleiding waarbij je niet alleen je academische kennis ontwikkelt, maar ook je persoonlijke en professionele vaardigheden? Schrijf je dan in voor de Online Open Dag en kom alles te weten over de (International) Bachelor in Business Administration!

Wij informeren je uitgebreid over de 3-jarige BScBA opleiding. Je krijgt een proefcollege van een hoogleraar en hebt natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen. En wij geven je een indruk van hoe het is om de opleiding te volgen op onze locatie aan de Keizersgracht in Amsterdam.

    Let op: door corona is het event digitaal

    Natuurlijk ontmoeten wij jou het liefst op onze locatie in Amsterdam. Helaas kunnen wij je niet verwelkomen vanwege de coronamaatregelen. Met dit online event hopen wij je toch te kunnen helpen met je oriëntatie en het maken van de juiste studiekeuze.

    Zit je in VWO 4 en heb je interesse in de opleiding? Dan vragen wij je vriendelijk om je niet aan te melden. We geven namelijk voorrang aan leerlingen van VWO 5 en VWO 6, aangezien zij eerder een keuze moeten maken. Wil je wel al meer informatie over de opleiding en toekomstige open dagen? Neem dan contact op met onze programma-adviseurs Anne-Marie en Monica via bscba@nyenrode.nl. Zij helpen je graag.

    Video: studenten en hun ouders over de waarde van de BScBA