Online Sessie

Online open dag Leiderschapsprogramma’s

27 januari 2022, 10:00
27 januari 2022, 11:00
Er is altijd plek voor jou
Online

 

Online open dag Leiderschapsprogramma’s

Ben je benieuwd welk leiderschapsprogramma goed bij jouw vraagstuk aansluit en wie de andere deelnemers zijn? Wil je alvast sfeer proeven, kennismaken met het programma-team of heb je programma specifieke vragen? Meld je dan snel aan voor onze online open dag.

Waar kies je voor als je één van onze leiderschapsprogramma’s volgt? 

  • Een traject dat goed te combineren is met een verantwoordelijke baan.
  • Een doelgroep waarmee je kan sparren.
  • Een programma waarin aandacht is voor je huidige vraagstukken en dilemma’s.  

Welke programma’s doen mee aan de open dag?

Aanmelden

Ben je enthousiast? Meld je kosteloos aan via bovenstaande groene aanmeldbutton. Op het aanmeldformulier geef je aan in welk (deelnemende) leiderschapsprogramma je interesse hebt. Je ontvangt een mail met de link naar de open dag van het door jou opgegeven programma.

Persoonlijk opleidingsadvies

Wil je je direct aanmelden voor één van de programma’s of een persoonlijk opleidingsadvies? Klik hier voor een overzicht van alle leiderschap- en strategieprogramma's. Voor persoonlijk opleidingsadvies kan je contact opnemen met de adviesdesk door een e-mail te sturen naar advies@nyenrode.nl of bel naar +31 346 291 448.

Laat je inspireren

Bekijk onderstaande video voor de verschillende programmavormen binnen Nyenrode. De video is opgenomen tijdens de lockdown. Inmiddels verwelkomen we weer deelnemers op het landgoed van Nyenrode en vinden veel programma's weer fysiek plaats.

Agenda

10:00 - 11:00 uur: Start informatiesessie
Tijdens de sessie maak je kennis met de programma-manager, hij/zij vertelt je meer over de opbouw en inhoud van het programma en er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen.