Open dag

Open dag Bachelor of Science in Accountancy

14 april 2018, 09:15

Informatie

Open dag Bachelor of Science in Accountancy 

Ben jij iemand die het leuk en uitdagend vind om de financiële administratie van ondernemingen in te duiken? En hier in de toekomst over te sparren met klanten? Dan is de deeltijd Bachelor of Science in Accountancy op Nyenrode Business Universiteit iets voor jou!

Direct van start met jouw carrière

Alleen op Nyenrode kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en meteen als accountant aan de slag. Een slimme keuze als je interesse hebt in financiën én direct een start wil maken met jouw carrière. Bovendien betaalt je werkgever je studie en ontvang je salaris.

Werken én studeren

Vanaf het begin van je studie ga je vier dagen werken bij een accountantskantoor en volg je op vrijdag colleges, afwisselend en uitdagend. De theorie gaat leven, omdat je het direct toepast op je werk. Je volgt college op een locatie bij jou in de buurt. Dit doe je in kleine groepen. Hierdoor is er veel interactie en leer je jouw studiegenoten goed kennen. Om de link met het werkveld actueel te houden, staan voor de groep altijd docenten uit de praktijk.

Open dag: kom je ook?

Op de open dag krijg je alles te horen over de Bachelor of Science in Accountancy opleiding. Je volgt een proefcollege, je kunt meedoen aan een workshop, bezoek brengen aan de bedrijvenmarkt en accountancy studenten van Nyenrode delen hun ervaringen over het beroep en de studie met je.

Bedrijvenmarkt

Onderdeel van de open dag is de bedrijvenmarkt waar verschillende bedrijven (grote en kleinere accountantskantoren, de Belastingdienst, etc.) een informatiestand hebben. Zo kun je op een laagdrempelige manier al je vragen stellen aan recruiters of studenten die voor het betreffende bedrijf werken. Grijp je kans en wie weet ontmoet je hier jouw toekomstige werkgever en collega's!

Enthousiast? Meld je aan voor de open dag!

Datum: zaterdag 14 april 2018
Tijd: 09:15 uur
Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

nu aanmelden

Meer weten over de BSc in Accountancy? Lees hier meer.
Alle evenementen