Open dag

Open Huis Amsterdam | BSc in Business Administration

20 september 2024, 10:00
20 september 2025, 15:00
Er is altijd plek voor jou
Nyenrode Business Universiteit Amsterdam
Keizersgracht 285
1016 ED Amsterdam

Open Huis| Vrijdag 20 september, 2024

Denk je erover om een Bachelor of Science in Business Administration te volgen? En ben je benieuwd hoe het is om aan Nyenrode te studeren? Kom dan naar onze Open Huis Amsterdam!

Tijdens dit evenement kom je alles te weten over ons BScBA-programma. We laten je op een interactieve manier verschillende aspecten van het studentenleven zien en beantwoorden alle vragen die je hebt over de universiteit, het programma en meer.

Ga je volgend jaar al studeren? Geef je dan snel op, zodat je laatste twijfels worden weggenomen en je een definitieve keuze kunt maken.

Wil je eerst meer informatie over de opleiding? Bekijk dan de programmapagina. Of neem contact op met Donna of Olivier, onze programma adviseurs. Zij informeren je graag over het programma.

Kom jij ook? Meld je aan via de groene knop hierboven!

Agenda

Vrijdag 20 september, 2024

Je kunt je inschrijven voor jouuw gewenste tijdslot. Het evenement bestaat uit een rondleiding langs de verschillende aspecten van de opleiding, de universiteit en het studentenleven. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur, maar je kunt zo lang blijven als je wilt, onze medewerkers zullen aanwezig zijn om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Tijdslots:

  • 10:00 - 11:00 uur
  • 11:30 - 12:30 uur
  • 14:00 - 15:00 uur

Reserveer je tijdslot via de groene knop bovenaan de pagina. We raden je aan om 10 tot 15 minuten eerder aan te komen dan de tijd die je hebt geboekt. 

Vragen over het evenement? Neem gerust contact op met onze programma adviseurs voor meer informatie!