Open dag

Open Huis Amsterdam | BSc in Business Administration

6 oktober 2023, 10:00
6 oktober 2023, 15:30
Er zijn nog beperkt plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Amsterdam
Keizersgracht 285
1016 ED Amsterdam

Open Huis| Vrijdag 6 oktober, 2023

Denk je erover om een Bachelor of Science in Business Administration te volgen? En ben je benieuwd hoe het is om aan Nyenrode te studeren? Kom dan naar onze Open Huis Amsterdam!

Tijdens dit evenement kom je alles te weten over ons BScBA-programma. We laten je op een interactieve manier verschillende aspecten van het studentenleven zien en beantwoorden alle vragen die je hebt over de universiteit, het programma en meer.

Ga je volgend jaar al studeren? Geef je dan snel op, zodat je laatste twijfels worden weggenomen en je een definitieve keuze kunt maken.

Wil je eerst meer informatie over de opleiding? Bekijk dan de programmapagina. Of neem contact op met Donna, onze programma adviseur. Zij informeert je graag over het programma.

Kom jij ook? Meld je aan via de groene knop hierboven!

Agenda

Vrijdag 6 oktober, 2023

Je kunt je inschrijven voor uw gewenste tijdslot. Het evenement bestaat uit een rondleiding langs de verschillende aspecten van de opleiding, de universiteit en het studentenleven. De rondleiding duurt ongeveer een uur, maar je kunt zo lang blijven als je wilt, onze medewerkers zullen aanwezig zijn om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Tijdslots:

  • 11:30 - 12:30 uur
  • 13:00 - 14:00 uur
  • 14:30 - 15:30 uur 

Reserveer je tijdslot via de groene knop bovenaan de pagina. We raden je aan om 10 tot 15 minuten eerder aan te komen dan de tijd die je hebt geboekt. 


Vragen over het evenement? Neem gerust contact op met onze programma adviseur voor meer informatie!