Online Sessie

Virtual Leading Teams Challenge november 2020

23 november 2020, 09:00
27 november 2020, 12:00
Er is altijd plek voor jou
Online

 Online

Virtual Leading Teams Challenge 2020

Heb je interesse om de het Leading Teams Program te volgen? Wil je weten hoe je teamplayers wakker schudt en eindelijk écht samenwerkt binnen jouw team? Hoe je blijft leren, groeien, innoveren als groep? Dan is de Online Leading Teams Challenge van Nyenrode Business Universiteit iets voor jou. 

Voor iedereen met een actuele vraag rond (zelfsturende) teams binnen profit of non-profit organisaties. 

De opzet: 5 dagen via een besloten Social Media account

Je hoeft je niet voor te bereiden. Duur van de online challenge is 5 dagen: maandag 23 t/m 27 november 2020. Elke dag krijg je een opdracht die je helpt jouw (dream)team te versterken en natuurlijk jouw rol als aanjager daarvan. Aan het einde van iedere dag vragen we je kort jouw ervaring te delen in de besloten groep. Hoeveel tijd dit kost hangt af van jouw ambitie en kan wisselen van 5 min. tot een anderhalf uur.

Als je wilt dan kan je tussendoor vragen stellen. Van ons krijg je in ieder geval reactie, misschien van andere leden uit de groep ook.  Alleen meekijken naar de opdrachten en zelf niets doen mag ook. De opdrachten kan je later zelf gebruiken in jouw werk met jouw team.

Wil je het intensief (en ook effectiever) maken, dan kun je tevoren andere teamleden vragen om ook mee te doen. Zo heb je een gratis team-interventie!

We werken met een besloten Social Media account. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, sturen we je de link toe.

Heb je nog vragen? Onze programma-manager beantwoordt ze graag.