Annamaria Beasley-Suffolk BA

Assistant professor
Annamaria Beasley-Suffolk
  • Communicatie
  • Academische Schrijfvaardigheden
  • Business Engels

Annamaria Beasley-Suffolk is universitair docent aan Nyenrode Business Universiteit. Zij maakt deel uit van het Nyenrode Faculty onderzoekscentrum Center for Strategy, Organization & Leadership.

Bij Nyenrode geeft ze les in managementvaardigheden, zoals overtuigend spreken in het openbaar, onderhandelen en conflictbeheersing. Annamaria geeft binnen het MSc-programma ook lessen in academische schrijfvaardigheid als onderdeel van de scriptievoorbereiding. Daarnaast geeft ze het keuzevak Zakelijk Engels binnen het BSc in Accountancy-programma.

Annamaria publiceerde artikelen over interculturele communicatie en nam deel aan een reeks radioprogramma's over de Britse cultuur voor een Nederlandse educatieve omroep.

In 2004 behaalde ze haar diploma vertalen aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen in Utrecht en werd datzelfde jaar beëdigd als officieel vertaler bij het Paleis van Justitie in Den Haag. Tot december 2011 had ze haar eigen bedrijf dat vaardigheidstrainingen en vertaaldiensten aan bedrijven en particulieren verzorgde.

Nevenactiviteiten

  • Docent aan de Hogere Technische School in Dordrecht.

Internationale activiteiten

Na het behalen van haar bachelordiploma in moderne talen (Hons) aan de Universiteit van Sheffield, behaalde ze haar Post Graduate Certificate in EFL. Ze gaf Engelse les in zowel Duitsland als Spanje.