Dé gastvrije dienstverlener van Nyenrode Business Universiteit

Ontdek zelf de mogelijkheden

Nyenrode Hospitality

Gastvrijheid en betrokkenheid staan bij Nyenrode Hospitality & Services altijd voorop. Als de gastvrije en facilitaire dienstverlener van Nyenrode bieden wij een breed scala aan diensten aan voor onze studenten, deelnemers, bezoekers en medewerkers. Hierdoor creëren wij een stimulerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Voor elk evenement een geschikte ruimte

Wij kunnen aan elk type evenement een passende invulling geven doordat we over verschillende fraaie ruimtes beschikken op een schitterend 13-eeuws landgoed. Het historische en cultureel erfgoed gaat naadloos over in het dynamische en inspirerende karakter van de universiteit. Stijlvolle zalen en kamers in ons kasteel en Koetshuis, moderne vergader- en collegezalen in de universiteitsgebouwen én de voormalige rectorswoning ‘De 3 Fontyne’ zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, recepties, zakelijke evenementen of feesten. Ook beschikken we over 99 hotelkamers, een a la carte restaurant De Lakei, een gezellige hotelbar, een studentenmensa en diverse executive lounges.

Trouwen op ons landgoed

Landgoed Nijenrode is ook een officiële huwelijkslocatie, waarbij trouwen in het Kasteel, Koetshuis of de Rozentuin tot de mogelijkheden behoort voor diegenen die een speciale band hebben met Nyenrode.

Neem contact met ons op voor meer informatie over events.

Onze zalen

Arena Executive Zaal (Medium) Plesman Paviljoen - Arena Executive Room

Plesman Paviljoen - Arena Executive Room

1 - 32 personen
Het Plesman-paviljoen is een van de bijzondere, kleine gebouwen op Nyenrode, dat door zijn bouwstijl een intieme sfeer uitstraalt. Het interieur is van alle moderne gemakken voorzien en luxueus uitgevoerd.
Nyenrode kasteel spiegelbeeld water Landgoed Nijenrode

Landgoed Nijenrode

1 - 1000 personen
Net buiten Breukelen, gelegen aan de Vecht, op steenworp afstand van Amsterdam en Utrecht ligt het schitterende Landgoed Nijenrode met haar kasteel uit de dertiende eeuw. Landgoed Nijenrode staat bekend om haar prachtige landschapsarchitectuur en vele monumenten.