Catering & voorzieningen

Horeca en (party)catering

Onze vaste horecapartner Vermaat verzorgt al het eten en drinken op het landgoed. Op hoog niveau, van amuse tot uitgeserveerd diner of buffet, voor grote en kleine gezelschappen en naar elke wens. Het horecaconcept binnen Nyenrode vormt een integraal onderdeel van de opleidingen en programma’s van Nyenrode. Ontmoeten, overleggen en ontspannen vormen de uitgangspunten van dit concept. Lees meer over Vermaat.

Vineyard Catering

Naast Vermaat werken we ook nauw samen met partycateraar Vineyard Catering. Voor grootschalige evenementen, kan je Vineyard inschakelen. Zij organiseren elk evenement met plezier én professionaliteit: walking dinners voor 1500 gasten, bedrijfspresentaties in het kasteel, kleinschalige ceremonies in de Rozentuin, een spetterend feest in het Koetshuis of een andere bijzondere bijeenkomst. Of het nu om tientallen of enkele duizenden personen gaat, Vineyard kiest er altijd voor om met verse en seizoensgebonden producten te werken. Ook bij grootschalige evenementen doen zij geen concessies aan kwaliteit.

Maar dat geldt niet alleen voor het eten. Ben je op zoek naar originele ideeën qua aankleding of personeel? De kracht van Vineyard ligt in het bedenken van (food)concepten passend bij de doelgroep van de opdrachtgever en de locatie. Bedrijfs-DNA of de rode draad van het evenement vind je altijd terug in het voorstel en op de dag zelf. Lees meer over Vineyard Catering.

Horecavoorzieningen

Op ons terrein beschikken wij over meerdere horecavoorzieningen waar je een evenement kan organiseren:

1. De Plesman Bar
In het Plesman Hotel bevindt zich naast de ontbijtruimte tevens onze sfeervolle hotelbar. De hotelbar is dagelijks geopend vanaf 19.00 uur tot 01.00 uur. In overleg kan de bar ook geopend worden buiten de gebruikelijke openingstijden.

2. Restaurant De Lakei
In het restaurant De Lakei kunnen deelnemers en onze studenten zeven dagen per week terecht voor een à la carte lunch en diner (op aanvraag). Daarnaast wordt er dagelijks een uitgebreid en luxe lunchbuffet aangeboden. Bij goed weer is het bovendien aangenaam vertoeven op het terras.

3. Restaurant Mensa
In ons buffetrestaurant vind je dagelijks wisselende soepen, salades, broodjes en warme gerechten. Dit zelfbedieningsrestaurant, voor onze studenten en deelnemers is van maandag tot en met vrijdag geopend voor lunch (12.00 – 13.30 uur) en een eenvoudig diner (17.00 – 19.00 uur). Op zaterdag is de Mensa alleen geopend voor de lunch.

Voorzieningen

Naast horecavoorzieningen verzorgen wij ook een breed scala aan andere producten en diensten, die bijdragen aan een prettig verloop van jouw evenement. Je kan hierbij denken aan: de aankleding van de zaal (bloemen, rode loper e.d.), een podium en extra audiovisuele ondersteuning.

Een greep uit onze diensten:
- audioapparatuur, microfoon, flipover, beamer, computer/laptop, projectscherm
- ruim 1000 gratis parkeerplaatsen
- vermelding van jouw bedrijfsnaam op onze infoschermen
- het vertonen van jouw bedrijfsvlag 
- een boottocht naar en van Landgoed Nijenrode 
- sport- en buitenactiviteiten op het landgoed

Wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Contact