Zakelijke bijeenkomsten

Ons team staat voor je klaar om aan de hand van jouw zakelijke bijeenkomst en culinaire wensen een passend voorstel te organiseren. Of het nu gaat om een productpresentatie, workshop, privédiner of intensieve boardmeeting: Nyenrode staat aan de basis van jouw zakelijk succes!

Op het landgoed zijn 40 multifunctionele zalen beschikbaar voor zowel kleine als grote zakelijke bijeenkomsten tot 320 personen. De ruimtes zijn ideaal voor vergaderingen, (meerdaagse) congressen en conferenties. Zij zijn verdeeld over het hoofdgebouw (dr. Albert Heijngebouw gekoppeld aan Rooijgebouw), Kasteel, Koetshuis en 3 Fontyne. De zalen kunnen geheel naar jouw wensen worden ingedeeld. Daarnaast beschikken wij over moderne audiovisuele middelen.

Een overzicht van onze beschikbare zalen:

De 3-Fontyne

In 2013 hebben wij onze voormalige rectorswoning omgetoverd tot een inspirerende evenementenlocatie, De 3 Fontyne. Dit huis is gelegen aan de rand van het landgoed, biedt een prachtig uitzicht over de privé-tuin en de landerijen. Hierdoor kan je heerlijk ontspannen in ons verblijf. Zowel de huiskamer als de tuin zijn ideaal om samen te genieten van een informeel en besloten samenzijn en is passend voor elk type bijeenkomst, zoals bijvoorbeeld: teambuilding en heisessies, privé-diners en workshops.

Kasteel & Koetshuis

In het van oorsprong dertiende-eeuwse kasteel bevinden zich diverse zalen: De Wapenzaal, Ridderzaal, Blauwe Kamer en Slaapkamer. Deze zalen zijn geschikt vanaf 6 personen tot 100 personen. De Rozentuin en het Slotplein zijn bij mooi weer ideale locaties om jouw bijeenkomst af te sluiten!

Dr. Albert Heijngebouw gekoppeld aan het Rooij gebouw

In het hoofdgebouw vind je ongeveer 20 (executive) zalen. In de diverse lounges of in de centrale Neelie Kroes hal kunnen je culinaire wensen ingevuld worden.

Bereikbaarheid

Nyenrode ligt centraal in Nederland, op ongeveer 20 minuten afstand van Utrecht en Amsterdam, met ruime parkeervoorzieningen en goede verbindingen voor het openbaar vervoer. Parkeren is gratis. Ook vind je op ons landgoed diverse laadpalen voor het opladen van elektrische/plug-in hybride auto’s (onder behoud van beschikbaarheid, reserveren is niet mogelijk).

Onze standaard

Standaard en zonder extra kosten inbegrepen bij de huur van een plenaire ruimte:
Gebruik van laptopaansluiting met geluid, internet en beamer op projectscherm of lcd-scherm. Draadloze internettoegang, kladblokken en pennen, flipover, microfoon, vermelding van jouw bijeenkomst op onze digitale panelen en gratis parkeergelegenheid.

Extra diensten

Naast onze standaard diensten, bieden we een scala aan extra producten en diensten aan die kunnen bijdragen aan een succesvol verloop van jouw evenement. Je kan hierbij denken aan bloemen in de zaal, een registratiebalie, gastsprekers, audiovisuele ondersteuning of extra audiovisuele middelen.

Overnachtingsmogelijkheden

Nyenrode heeft 99 hotelkamers verdeelt over twee hotelaccommodaties: Het Plesman hotel en het Campus Hotel. Lees hier meer over de overnachtingsmogelijkheden.

Disclaimer

Nyenrode organiseert vele opleidingen en programma’s. Elke aanvraag wordt beoordeeld of deze niet concurrerend en/of in strijd is met de visie van Nyenrode Business Universiteit, daarom vragen wij je om ons aanvraagformulier ‘Evenementen’ in te vullen. Download hier het aanvraagformulier.

Contact