Veelgestelde vragen

 • Kan ik een kamer of locatie als voorkeur aangeven?

Vermeld de kamer of locatie van jouw voorkeur op het registratieformulier. We kunnen niet garanderen dat we kunnen voldoen aan jouw verzoek, maar wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur.

 • Kan ik eens een kijkje nemen op de kamer voordat ik erin trek?

De toewijzing van kamers vindt plaats ongeveer vier weken voor de startdatum van het contract. Je ontvangt een brief zodra het kamernummer en nieuwe adres is toegewezen. Je kan daarna een afspraak maken met onze huismeester en een kijkje nemen.

 • Mag ik met mijn auto het terrein op bij verhuizen?

Ja, gedurende het verhuizen zijn auto’s, vrachtwagentjes toegestaan op Campus. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn, aangezien veel andere studenten zullen arriveren. In de vooraf aangekondigde algemene “inhuisweekend” krijgt iedereen automatisch een ontheffing. Verhuis je op een andere dag zal je daarvoor zelf een parkeerontheffing moeten aanvragen bij de beveiliging.

 • Mag ik mijn huisdier meenemen naar Campus?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op Campus.

 • Moet ik mij inschrijven bij de gemeente?

Ja, je moet je inschrijven bij de gemeente Stichtse Vecht. Dit kan tot uiterlijk 5 dagen na de verhuizing. De gemeente registreert dan de verhuisdatum die je hebt vermeld op jouw aangifte. Geef je de verhuizing door na 5 dagen, dan wordt datum van ontvangst van de aangifte als verhuisdatum vastgelegd. Inschrijven is gratis.

TIP: Wanneer je jezelf online inschrijft bij een gemeente, dan kan je dat vooruit doen. Bijvoorbeeld: moving day is op 1 september. Dan kan je jezelf inschrijven in augustus en dan de inschrijving op 1 september laten ingaan. Dat geeft je wat meer tijd dan die 5 dagen! 

 • Wat zijn de kosten bij het delen van een kamer?

De kosten van een gedeelde kamer zijn als volgt opgebouwd:
Huur + bijkomende kosten + ‘Partner Charge’ delen door twee. Voorbeeld: Voor een Type O kamer in 2015-2016 komt dat neer op (€ 357 + € 125 + € 60) / 2 = € 271 per persoon per maand.

 • Wat zijn bijkomende kosten?

Bijkomende kosten zijn o.a. water, gas, elektra, afval en glazenwasser.

 • Mag ik in de ongemeubileerde kamer een (kleine) keuken neerzetten?

Nee, op last van de brandweer is dit niet toegestaan. Ook is de elektrische installatie hier niet op ingericht.

 • Welke kleur heeft het interieur?

De gordijnen zijn grijs. De wanden zijn wit gesausd. De vloer verschilt per kamer. Voor een impressie van de kamers, neem een kijkje in de fotogalerij.

 • Mag ik mijn kamer schilderen/behangen?

Je moet de kamer in dezelfde kleurstelling opleveren als je hem ontvangen hebt. Alle muren zijn wit kleur RAL 9010. Je mag geen gaten boren in de muren. Als je wat wilt veranderen lees dan even goed de algemene voorwaarden door om teleurstelling achteraf te voorkomen.

 • Is er een plattegrond beschikbaar van de kamer?

Ja, je kan een plattegrond opvragen via campus@nyenrode.nl.

 • Waar kan ik post ontvangen?

Je kan post op je eigen Nyenrode-adres ontvangen. Ieder gebouw beschikt over centrale postvakken bij de ingang. Je volledige adres staat vermeld in de huurovereenkomst. Pakketten kunnen worden opgehaald bij het Servicepoint.