Online open dag Bachelor Accountancy

Bekijk de online open dag terug en lees alles over de opleiding

Welkom op de online open dag pagina van de BSc in Accountancy van Nyenrode Business Universiteit!

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het maken van jouw studiekeuze, hebben we de livestream van de online open dag, een extra videoboodschap en alles wat je moet weten over de bachelor Accountancy online gezet. 

Online open dag terug kijken
Heb je de online open dag gemist en wil je die terug kijken? Dat kan! Bekijk dan de onderstaande livestream.

Hoe nu verder?
Klik op één van de onderstaande onderwerpen om meer over de bachelor te weten te komen.

Get ready voor je sollicitatie!

Workshop | Wil jij een goede indruk maken tijdens jouw sollicitatie gesprek?

Tijdens deze workshop kijken we naar jouw gedragsstijl en leer je wat je sterke punten zijn, hoe je jezelf kunt presenteren en hoe je met anderen omgaat. Het is goed om te weten welke gedragstijl er bij je past. Dit kun je namelijk toepassen in je sollicitatiegesprek, maar ook later tijdens je werk. 

Aanmelden

Matchingsdag|17 juni 2021

Tijdens deze Online Matchingsdag krijg je alles te horen over de Bachelor of Science in Accountancy en volg je een proefcollege waarin je ervaart wat je studie-inhoudelijk te wachten staat. Ook is er aandacht voor de praktische kant van het deeltijd studeren. Hoe ziet jouw week er straks uit, en hoe moet je dat aanpakken? Daarnaast kan je al je vragen aan ons stellen.

Aanmelden

Livestream online open dag & extra videoboodschap

Livestream - Online Open Dag Accountancy
Kijk hier de livestream terug van 30 januari 2021

Alles wat je moet weten over het vinden van een baan
Lidy Coolen vertelt in de onderstaande video hoe je een leuke baan vindt.

Direct van start met jouw carrière

Accountantskantoor
Wil jij graag studeren op Nyenrode en meteen van start met jouw carrière bij een accountantskantoor? Nyenrode werkt samen met veel verschillende kantoren. Klik op de onderstaande link om meer te weten te komen over de verschillende partners.

Meer over de accountantskantoren

Vind die leuke baan
Wist je dat er elk jaar bijna 200 studenten starten met deze opleiding en dat die dus allemaal een baan hebben gevonden? Wij kunnen je helpen met de bemiddeling tussen jou en kantoren, je op weg helpen met jouw CV en brief, maar ook tips geven over vacatures bij jou in de buurt.

Meer over het vinden van een baan

Digitale bedrijvenmarkt
Ben je nog op zoek naar een baan? Tip: als je je nu aanmeldt voor de opleiding sturen we je meteen enkele vacatures toe.
Ook zijn er al een aantal recruiters van accountantskantoren die een videoboodschap voor je hebben. Bekijk de video's door op de onderstaande link te klikken.

naar de digitale bedrijvenmarkt

Top 5 tips online solliciteren
Momenteel zijn we volledig aangewezen op het gebruik van digitale communicatiemiddelen en zal ook jij waarschijnlijk jouw sollicitatie via een videogesprek voeren. Waar moet je op letten en hoe bereid jij je goed voor? Klik op de onderstaande link voor een top 5 aan tips voor video-solliciteren.

top 5 tips online solliciteren

Aanmelden

Aanmelden BSc in Accountancy

Start nu jouw aanmelding voor de BSc in Accountancy!

Veelgestelde vragen
Heb je nog vragen die niet beantwoord worden op deze pagina? Misschien heb je dan wat aan een overzicht met veelgestelde vragen. Via de onderstaande link vind je een document met meer informatie over de studie, het aanmeldproces, de vakken en de werk en arbeidsvoorwaarden.

naar veelgestelde vragen

Wiskunde-cursus
Wil je bij Nyenrode starten met een hbo-propedeuse of met vwo wiskunde C? Dan is het vereist dat je vóór de start van de opleiding wiskunde A op vwo-niveau hebt behaald. Nyenrode biedt hiervoor de (online) cursus wiskunde & statistiek aan:

  • Startdatum: mei 2021
  • Soort evenement: online

meer over de wiskunde-cursus

De opleiding

Bachelor (BSc) in Accountancy

Gevonden: 1 opleidingen
Hero image Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 1-9-2021
Alleen op Nyenrode Business Universiteit kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en tegelijk carrière maken. Een slimme keuze als je interesse hebt in financiën én direct een start wil maken met jouw carrière in de financiële sector. Bovendien betaalt je werkgever je studie en ontvang je salaris.

 

 

Een kijkje achter de schermen

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Download de brochure

Contact

Chat
Vind je het gemakkelijker om je vraag aan Lidy of de VAS te stellen in de chat? Klik dan op de onderstaande button om naar het chat-gedeelte van de website te gaan.

Stel je vraag in de chat