General Management opleidingen op Nyenrode

Leiderschap en ontwikkeling zijn cruciale factoren om je organisatie wendbaar te houden en in tijden van verandering de juiste koers te laten varen. Dit geldt voor managers en specialisten en voor iedere fase in hun loopbaan. Maar heeft jouw organisatie de mensen met leiderschapstalent op de juiste plek? Zijn er talenten in jouw organisatie die zich nog willen ontwikkelen? Of ben je dit misschien zelf?

Persoonlijk leiderschap begint bij de persoon zelf, maar de eerste stap naar effectief leiderschap begint met reflectie, bewust worden van de eigen drijfveren en het effect op de omgeving. Deze stap vereist aandacht, toewijding en moed en wordt effectiever met feedback van peers, docenten en programma-management.

Welk programma past bij jou?

De Nyenrode General Management Programma's staan voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met een leiderschapsopleiding krijg je verdieping in jouw vakgebied, werk je naar de volgende stap in jouw carrière en ontwikkel je de kwaliteiten van een sterke en inspirerende leider.

Onze aanpak kenmerkt zich doordat je als deelnemer de aangereikte academische theorie en inzichten direct toepast in de praktijk.

Leadership_Graphic_nov17

Voor elke fase in jouw carrière is er een passend General Management programma waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Bekijk hieronder het aanbod.

General Management opleidingen

Gevonden: 9 opleidingen
Executive Education 4 Advanced Management Program

Advanced Management Program

Deeltijd | Nederlands | 28-10-2018
Afstand nemen om scherper te zien: ontwikkel up-to-date bedrijfskundige kennis en inspirerend leiderschap voor de juiste koers van je organisatie.
EEOD 04-11-2017-6 LRa Foundations of Management

Foundations of Management

Deeltijd | Nederlands | 21-9-2018
De essentie van bedrijfskunde in 1 jaar in deeltijd. Ideaal als je net (algemeen) manager bent of wilt worden.
Leadership Development Program Leadership Development Program

Leadership Development Program

Deeltijd | Nederlands | 19-3-2019
Breng je persoonlijk leiderschap naar het volgende niveau met dit deeltijdprogramma voor startende leidinggevenden of managers.
Kasteel New Board Program

New Board Program

Deeltijd | Nederlands | 8-11-2018
Dit programma inspireert en daagt leidinggevenden uit om hun bestuurskwaliteiten te optimaliseren in een omgeving waarin stakeholders steeds veeleisender zijn.
Executive Education Workshop 28 Nyenrode Commissarissencyclus

Nyenrode Commissarissencyclus

Deeltijd | Nederlands | 21-3-2019
Dit programma geeft deelnemers een brede basis voor een professionele invulling van het commissariaat door een goede balans tussen theorie, praktijk en casuïstiek.
Executive Education Workshop 20 Senior Leadership Development Program

Senior Leadership Development Program

Deeltijd | Nederlands | 5-11-2018
In het Senior Leadership Development Program leer je als senior manager een strategie met succes te implementeren en ontwikkel persoonlijk leiderschap.

Contact

Brochure aanvragen

Persoonlijk informatiegesprek

Wil je in gesprek over jouw leiderschapsambities?

Impressie Leadership Alumni Meet-up 2018