Controllersdag 2023

PE-punten Accountancy & Finance

Wat leuk dat je aanwezig was op de Nationale Controllersdag. Wij hopen dat je het een inspirerend evenement vond vol nieuwe inzichten en waardevolle connecties . Wil jij je verder ontwikkelen als financial of controller? Nyenrode heeft vier Controlling opleidingen en een breed PE-portfolio.

Het vak van controllers verandert steeds sneller. Ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en digitalisering, maar ook maatschappelijke ontwikkelingen, volgen elkaar in hoog tempo op. Van jou wordt verwacht om up-to-date te blijven en je kennis voortdurend te actualiseren. 

Ben je op zoek naar mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen naast je baan? Dan ben je bij Nyenrode aan het juiste adres. Wij bieden:

  1. Vier deeltijd controllersopleidingen, voor elke carrière fase hebben wij een opleiding, van post-hbo tot post-master.
  2. Een uitgebreid scala aan korte permanente educatieprogramma's. Dit zijn korte update-programma’s waarmee je voorop blijft lopen in je vakgebied en daarmee relevant blijft voor je klanten of werkgever.

Of je nu wilt verdiepen in een specifiek vakgebied of juist je kennis wilt verbreden, wij hebben de passende opleiding voor jou. Ontdek hieronder de mogelijkheden bij Nyenrode en zet de volgende stap in jouw carrière. 

Adviesdesk

Naomi Vervaart

Naomi Vervaart

Programma-adviseur

Permanente educatieprogramma's voor controllers

Gevonden: 9 opleidingen
Executive Education Workshop 28 Business Valuation - opleiding tot Register Valuator (RV)

Business Valuation - opleiding tot Register Valuator (RV)

> 10 dagen | Nederlands | oktober 2023
Het programma Business Valuation neemt je mee in de praktijk van waarderingsvraagstukken.
Accountancy 2018 25-05-2018-25 ESG: impact op business, control en audit

ESG: impact op business, control en audit

< 10 dagen | Nederlands | 26 februari 2024
Blended Class over de impact van ESG op organisaties ter voorbereiding op de adviserende en controlerende rol van Controllers en Accountants.
Controlling - Nyenrode ESG: measure the impact

ESG: measure the impact

< 10 dagen | Nederlands | 31 oktober 2023
Hoe identificeren we potentiële ESG-risico's bij besluitvorming en hoe kunnen we ze effectief opnemen in onze financiële verslaglegging?
amsterdam Kritisch denken over praktisch handelen

Kritisch denken over praktisch handelen

< 10 dagen | Nederlands | 4 april 2024
Een blended programma van 8 weken waar de relatie tussen denken en handelen dentraal staat, en jou inzichten biedt vanuit verschillende filosofen om van daaruit weloverwogen praktische beslissingen te nemen.
Nyenrode Board & Governance 03-05-2023-22 - header Masterclass: De scherpe randjes van ESG voor Accountants en Controllers

Masterclass: De scherpe randjes van ESG voor Accountants en Controllers

< 10 dagen | Nederlands | 16 april 2024
Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op de complexe vraagstukken en dilemma‚Äôs rondom ESG en onderzoeken we de rol van financiële professionals in deze context.
Executive Education Masterclass Fusies & Overnames

Masterclass Fusies & Overnames

< 10 dagen | Nederlands | 9 november 2023
Bedrijfsovernames zijn aan de orde van de dag. De juiste kennis van de waardering en financiering van de overname is daarbij van essentieel belang.
DigitaleTransformatie_Innovatie_ICT Leergang Financieel Leiderschap

Leergang Financieel Leiderschap

< 10 dagen | Nederlands | 13 november 2023
Organisaties veranderen en daarmee verandert ook de rol van de financiële manager. De hedendaagse financiële leider is strategisch business partner én neemt de organisatie en medewerkers mee naar een hoger niveau.
Bedrijfskunde Masterclass Statistical Audit

Masterclass Statistical Audit

Deeltijd | Nederlands | 20 november 2023
Tijdens Statistical Audit leer je over het gebruik van statistische methoden en steekproeven bij de (interne) controle van verantwoordingen.
Tweedaags PE-programma / Terugkomdag Business Valuation Tweedaags PE-programma / Terugkomdag Business Valuation

Tweedaags PE-programma / Terugkomdag Business Valuation

< 10 dagen | Nederlands | 8 september 2023
Tweedaagse terugkomdag voor oud-deelnemers van het programma Business Valuation.

PE-punten

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) gaat uit van ‘de eigen verantwoordelijkheid van de registercontroller in het op peil houden van zijn vakkennis’. Een registercontroller kan dus zelf vaststellen of het onderwerp van de cursus op het financieel-economisch vakgebied ligt en/of deze bijdraagt aan zijn persoonlijke effectiviteit.

Registercontrollers zijn verplicht tot 40 uur studie per jaar. Iedere registercontroller moet dus 40 PE-punten behalen. Een eventueel teveel aan PE-punten mogen ze meenemen naar de volgende twee jaren (80 PE-punten). Ook kan het tekort van het jaar daarvoor worden ‘ingehaald’ met extra PE-punten.

*1 PE punt staat voor 60 minuten feitelijk didactisch contact. Er wordt naar beneden afgerond.