Nyenrode Community App

In November 2016 hebben we de Nyenrode Community App gelanceerd. Met deze app is het mogelijk om het nieuws van Nyenrode op de voet te volgen. Maar ook communiceren we daar over evenementen en andere zaken die op het landgoed plaats vinden.

App features
Het leuke van de app is dat je, waar ter wereld je ook bent, je de directe omgeving kunt scannen op leden uit de Nyenrode Community. Of hen laten weten dat jij in de buurt bent.

Ook kun je gemakkelijk contact maken middels een kort berichtje via de ‘Here I am’ aankondiging (naar 1 of meerdere personen). Handig als je op een congres of festival bent en graag met de aanwezige leden van de Nyenrode Community in contact wilt komen om bijvoorbeeld een drankje te drinken.

Benefits
Ook werken we druk aan het organiseren van voordeeltjes voor gebruikers van de app.
Inmiddels biedt een aantal alumni een cadeautje aan als je hun bedrijf bezoekt en de werkende app toont. Dit zijn op dit moment New Tailor, Munch Fit Food to Go, The Happiness Cafe en Club 1911 in Hong Kong. Het aantal bedrijven wat interesse toont groeit met de dag. Als je ook met jouw bedrijf mee wilt doen, laat mij dat dan weten.

Download de app nu!

Klik hier voor Android
Klik hier voor IOS

Tot snel in Nyenrode Community App!

Contact

Heleen van Hall MBA

Hoofd Alumni en Externe Relaties