Nieuws

-content-presspage-com-uploads-865-500_boekpresentatieismnks7-jpg Presentatie boek historie kasteel en landgoed Nijenrode

Presentatie boek historie kasteel en landgoed Nijenrode

Over Nyenrode |  2 februari 2017
Samen met de Nederlandse Kastelenstichting, kenniscentrum voor Kasteel en Buitenplaats (NKS) heeft Nyenrode Business Universiteit het boek “Nijenrode – Burcht, Buitenplaats, Business Universiteit” uitgebracht. Het boek behandelt de lange geschiedenis van kasteel Nijenrode en het landgoed, met ook veel aandacht voor de bewoners. Het boek is geschreven door Ben Olde Meierink van NKS, met medewerking van Gert Immerzeel en Helm Horsten van Nyenrode Business Universiteit. De redactie is verzorgd door Fred Vogelzang.
-content-presspage-com-uploads-865-500_catering2-jpg Chefkok Martijn Stoker over duurzaam, biologisch en gezond eten op Nyenrode

Chefkok Martijn Stoker over duurzaam, biologisch en gezond eten op Nyenrode

Over Nyenrode |  3 januari 2017
Nyenrode Business Universiteit werkt samen met horeca-partner VERMAAT om in de catering meer nadruk te leggen op vitaliteit, lokale producten en duurzaamheid. Chefkok Martijn Stoker vertelt in de video over duurzaam, biologisch en gezond eten op Nyenrode.
-content-presspage-com-uploads-865-500_hjv2015ruudvergoossenendianaclement12dec2016newsr-jpg Uitreiking eerste exemplaar 'Het jaar 2015 verslagen'

Uitreiking eerste exemplaar 'Het jaar 2015 verslagen'

Over Nyenrode |  15 december 2016
Ruud Vergoossen, hoogleraar Financial Accounting, heeft op maandag 12 december jl. het eerste exemplaar van het onderzoeksrapport Het jaar 2015 verslagen: onderzoek jaarverslagen uitgereikt aan Diana Clement, plaatsvervangend voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Het jaar 2015 verslagen is de eenentwintigste editie in een reeks van jaarverslagenonderzoeken waarmee de NBA (voorheen NIVRA) in 1996 is gestart.
-content-presspage-com-uploads-865-500_prof-fredlachotzki-jpg De onderneming als motor voor welvaart en welzijn

De onderneming als motor voor welvaart en welzijn

Over Nyenrode |  30 november 2016
Vandaag de dag worden business leaders geconfronteerd met het feit dat de zware bestuurlijke opdracht waar zij voor staan, met de bekende concepten niet of nauwelijks uit te voeren zijn. Zo stelde prof. Fred Lachotzki, hoogleraar corporate strategy aan Nyenrode Business Universiteit vandaag in zijn emeritaatsrede “Pleidooi voor een Toekomst”. Hij pleitte voor een onderneming die bewust de rol van motor voor welvaart en welzijn kiest en daarbij al haar belangrijke stakeholders betrekt.
-content-presspage-com-uploads-865-500_leenpaape-2-jpg Nyenrode beste opleider van Nederland in MT100

Nyenrode beste opleider van Nederland in MT100

Over Nyenrode |  16 november 2016
Nyenrode Business Universiteit is uitgeroepen tot beste opleider van Nederland volgens de lezers van MT Magazine. Nyenrode wordt in de categorie opleiders het meest aanbevolen onder de respondenten. MT100 is een speciale uitgave van magazine MT waarin de 100 beste zakelijke dienstverleners van Nederland zijn opgenomen.
-content-presspage-com-uploads-865-500_oecdguideline-2-jpg De toekomst van MVO-richtlijnen voor internationaal ondernemen

De toekomst van MVO-richtlijnen voor internationaal ondernemen

Over Nyenrode |  10 november 2016
Ter ere van het veertig jarig bestaan van de OECD Guidelines, organiseerde het Nederlandse Nationale Contactpunt (NCP) op donderdag 3 november 2016 een symposium. De OECD Guidelines bevatten aanbevelingen van 46 landen gericht op met name multinationals in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens het symposium werd de toekomst van de richtlijnen besproken.
defaultHeroImage Reactie op berichtgeving in de media over Nyenrode New Business School

Reactie op berichtgeving in de media over Nyenrode New Business School

Over Nyenrode |  4 juni 2016
Breukelen - Gisteren en vandaag zijn in diverse media publicaties verschenen waarin wordt bericht over misstanden tijdens een studiereis van een groep Nyenrode New Business School studenten naar China. Achtergrond van de berichtgeving is dat er deze week klachten bij het College van Bestuur van Nyenrode werden gemeld over diverse gebeurtenissen tijdens de China reis, waarbij ook de naam van directeur Anton Busselman werd genoemd.
-content-presspage-com-uploads-865-500_emeritaatariebuijs1-jpg Emeritaat professor Arie Buijs

Emeritaat professor Arie Buijs

Over Nyenrode |  21 november 2014
Op 20 november 2014, de Dies Natalis van Nyenrode Business Universiteit, nam prof. dr. Arie Buijs, die verbonden was aan het Center for Finance, afscheid als hoogleraar van de universiteit.

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.