Nieuws

Nyenrode Fund - Interview scholarship student Darren Aletoe, Master of Science in Management ‘Met een doel voor ogen kun je het pad ernaartoe bepalen’

‘Met een doel voor ogen kun je het pad ernaartoe bepalen’

Community |  29 januari 2019
Scholarshipstudent Darren Aletoe: ‘Ik dacht dat ik mezelf inmiddels redelijk kende, maar door Nyenrode heb ik ontdekt waar nog ruimte voor verbetering is.’
FTMBA Rosa van den Berg_compressed ‘Duurzaamheid is onze grootste uitdaging’

‘Duurzaamheid is onze grootste uitdaging’

Community |  17 januari 2019
Ze werkte hard aan een succesvolle carrière binnen de medische wetenschap. Toch gooide Rosa van den Berg in de zomer van 2018 het roer om. Ze verruilde de academische ziekenhuisomgeving voor een Fulltime MBA aan Nyenrode in Amsterdam. Rosa: ‘Ik wil de protocollen liever maken dan ze uit te voeren.’
FTMSc Global Immersion Program - Societe Generale Wolkenkrabbers en kredietbeheer in New York. #LifeasaNyenrodian

Wolkenkrabbers en kredietbeheer in New York. #LifeasaNyenrodian

Community |  17 januari 2019
In mei van 2018 brachten onze Full-time Master (MSc) in Management studenten een bezoek aan New York, een reis dat deel uitmaakt van het Global Immersion Program.
Iedereen heeft een rol in climate control

Iedereen heeft een rol in climate control

Community |  11 januari 2019
‘Aan de rol en groeiende verantwoordelijkheid van bedrijven met betrekking tot klimaatverandering en mensenrechten zitten twee kanten. Aan de ene kant zijn er de ethische en juridische aspecten, aan de andere kant biedt het ook veel kansen,’ zegt Jan van de Venis, jurist en eigenaar van JustLaw. Hij is een van de organisatoren en sprekers tijdens de conferentie ‘Corporate responsibility in relation to climate change’, die op 18 januari plaatsvindt op Nyenrode Business Universiteit.
thr20181116-0018 (Medium)
Video
Sfeerimpressie event ‘Digitale ecosystemen versus business-systemen’

Sfeerimpressie event ‘Digitale ecosystemen versus business-systemen’

Community |  13 december 2018
Op 16 november vond het event ‘Digitale ecosystemen versus business-systemen’ plaats op Nyenrode in het Koetshuis. Tijdens deze dag is inzicht gegeven in de definitie van het concept eco-systemen. Daarnaast werd ingegaan op de belangen van optimalisatie en aansturing van ecosystemen én het gebruik van innovatieve IT-oplossingen, om in de toekomst digitale transformatie te stimuleren.
Uitreiking BiB award_foto2018 Uitreiking Best in Business Award - najaar 2018

Uitreiking Best in Business Award - najaar 2018

Community |  7 december 2018
Tijdens de graduation van de Modulair Executive MBA op 27 november 2018 is de Best-in-Business Award uitgereikt aan Rose-Marieke Breukers, die met haar thesis ‘Bureaucratie & kwalitateit van zorg, is er een relatie?’ de jury wist te overtuigen.
Nijenrode_Haan 067 Nijenrode-Haan na 17 jaar terug op Kasteelplein

Nijenrode-Haan na 17 jaar terug op Kasteelplein

Community |  4 december 2018
De Nijenrode-Haan is na 17 jaar terug op het Kasteelplein danzij financiele bijdragen van alumni van NOIB 1968 en de inspanningen van Stichting Nyenrode Fonds. Het marmeren beeld pronkt sinds zaterdag 1 december weer op zijn monumentale sokkel bij Kasteel Nyenrode.
Mohammed Alkhen Scholarship_compressed ‘Als je een plan B hebt, zal plan A nooit slagen’

‘Als je een plan B hebt, zal plan A nooit slagen’

Community |  16 oktober 2018
Deze jonge ondernemer moest Syrië verlaten vanwege de verschrikkelijke burgeroorlog. Inmiddels is hij vier jaar in Nederland. Door sponsoring vanuit de universiteit kon Mohammad Alkhen het Full-time MBA-programma aan Nyenrode Amsterdam volgen. Nu is hij afgestudeerd en klaar voor zijn nieuwe avontuur: het opzetten van zijn eigen bedrijf!

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.