Nieuws

nandoe Alumni schenken nandoes aan Nyenrode

Alumni schenken nandoes aan Nyenrode

Community |  22 maart 2018
Afgelopen week kreeg de nandoe van Nyenrode, die in 2013 gedoneerd werd door alumni van de Modulaire Executive MBA Food & Finance, gezelschap van twee jonge soortgenoten. De nieuwe nandoes zijn aangeboden door alumni van de Modulaire Executive MBA in Public & Private.
Amatis Piano Trio Topmusici op Nyenrode in Koetshuisconcerten: 15 april Amatis Piano Trio

Topmusici op Nyenrode in Koetshuisconcerten: 15 april Amatis Piano Trio

Community |  20 maart 2018
Topmusici brengen muziek op Nyenrode in de serie Koetshuisconcerten op zondagmiddag. Het Amatis Piano Trio speelt op 15 april Haydn, Mendelssohn en Brahms. Het Amatis Piano Trio is uitgegroeid tot een van de meest prominente pianotrio's van de nieuwe generatie, geroemd door zowel publiek als pers in Europa en Azië.
studenten Driekoning-evenement Studenten van Nyenrode zamelen geld in voor Driekoningen-evenement in 's-Hertogenbosch

Studenten van Nyenrode zamelen geld in voor Driekoningen-evenement in 's-Hertogenbosch

Community |  6 maart 2018
Studenten Joep Boersma, Niels Bronkhorst, Nick Rook en Brad Kanters reisden vrijdagochtend naar 's-Hertogenbosch met een cheque van 2.500 euro. Die schonken zij aan bestuursleden van de Stichting Driekoningen 's-Hertogenbosch.
Swim-to-fight-cancer Stichtse Vecht gaat zwemmen tegen kanker

Stichtse Vecht gaat zwemmen tegen kanker

Community |  31 januari 2018
De eerste editie van Swim to Fight Cancer - Stichtse Vecht in 2018 is een feit. Op zondag 2 september 2018 vindt een swim plaats waarbij het Boom en Bosch in Breukelen start- en finishpunt van dit zwemevent is. De bedoeling is dat zoveel mogelijk inwoners en organisaties meedoen, waarbij zij zich laten sponsoren door familie, vrienden en bedrijven. Alle opbrengst komt ten goede aan kankerbestrijding.
Babylon Quartet Koetshuisconcert met Babylon Quartet

Koetshuisconcert met Babylon Quartet

Community |  22 januari 2018
Op zondag 11 februari treedt het Babylon Quartet op in het Koetshuis van Nyenrode. Op het programma staan strijkkwartetten van Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven en Benjamin Britten.
afbeelding 1 Expositie ‘Stille denker | Explosieve schilder’ met werk van Kees van Bohemen

Expositie ‘Stille denker | Explosieve schilder’ met werk van Kees van Bohemen

Community |  11 januari 2018
Van 11 januari t/m 23 april 2018 is op Nyenrode Business Universiteit een expositie te zien met werk van kunstschilder Kees van Bohemen (1928 - 1985). Deze tiende expositie van Art Fund Nyenrode toont werken uit de collectie van Nyenrode-alumnus en kunstverzamelaar Carel Paauwe en heeft als titel ‘Stille denker | Explosieve schilder’.
Manuel Oostveen Nyenrode Amsterdam organiseert events sociaal verantwoord ondernemen

Nyenrode Amsterdam organiseert events sociaal verantwoord ondernemen

Community |  21 december 2017
'Vanuit onze Nyenrode missie delen we op events in onze vestiging in Amsterdam, concrete praktijkverhalen van ondernemers met onze studenten om invulling en betekenis te geven aan social responsible leadership en entrepreneurship. Op 14 december konden wij genieten van een speciale lunch en gastcollege van de jonge duurzaam ondernemer Manuel Oostveen van detweedejeugd.nl.'
Ronald Doesburg Ronald Doesburg van Shell wint Young Captain Award 2017

Ronald Doesburg van Shell wint Young Captain Award 2017

Community |  21 november 2017
Ronald Doesburg (39) van Shell Chemicals Europe is de winnaar van de Young Captain Award 2017. Deze nationale erkenning voor de meest getalenteerde zakelijke leiders in het Nederlandse bedrijfsleven wordt dit jaar voor de dertiende keer uitgereikt. Doesburg ontving de Award namens de Minister van Economische Zaken & Klimaat uit handen van Bertholt Leeftink, Directeur-Generaal Bedrijfsleven & Innovatie, op Paleis Het Loo te Apeldoorn. Als winnend finalist krijgt Ronald de mogelijkheid om het New Board Program aan Nyenrode Business Universiteit te volgen.

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.