Nieuws

Pascale Peters Interne coronaschade herstellen kost tijd en geld

Interne coronaschade herstellen kost tijd en geld

Opinie |  22 juni 2021
De terugkeer naar kantoor is ingezet, maar dat betekent niet we de draad weer gewoon kunnen oppakken. Veel teams zijn minder hecht dan voorheen en nieuwkomers zijn in de coronaperiode niet altijd goed ingewerkt.
Jack van der Veen Ketensamenwerking maakt het verschil voor exporteurs

Ketensamenwerking maakt het verschil voor exporteurs

Opinie |  10 juni 2021
Waar ondernemers in de eerste maanden van de COVID-19-pandemie problemen zagen in de vraaguitval, staan bedrijven op dit moment voor een nieuwe uitdaging. Hoe kunnen zij op tijd beschikken over voldoende grondstoffen, halffabricaten of groothandelsproducten?
Marcel Pheijffer "Deur bij Pels Rijcken stond te ver open"

"Deur bij Pels Rijcken stond te ver open"

Opinie |  3 juni 2021
Marcel Pheijffer en Jeroen Princen concluderen dat Pels Rijcken medeverantwoordelijkheid draagt voor de omvangrijke fraude door notaris Oranje.
Ramon van Ingen Purpose: meer dan een buzzword

Purpose: meer dan een buzzword

Opinie |  2 juni 2021
Purpose zou onder andere een positieve invloed hebben op bevlogenheid van medewerkers en de financiële performance van bedrijven.
Petri Hofsté "Auditcommissie moet traditionele financiële focus vermijden"

"Auditcommissie moet traditionele financiële focus vermijden"

Opinie |  31 mei 2021
Auditcommissies moeten helpen bij een herwaardering van weerstandsvermogen en liquiditeitsrisico’s, bepleit viervoudig voorzitter Petri Hofsté.
Tineke Lambooy & Andreas Hösli “Shell struikelt over een oud openstaand kelderluik”

“Shell struikelt over een oud openstaand kelderluik”

Opinie |  29 mei 2021
Deze week, op 26 mei 2021, oordeelde de Rechtbank Den Haag, dat Shell haar CO2-uitstoot tegen eind 2030 met 45% moet hebben verminderd. De Shell-case biedt een ideaal forum om wereldwijd te debatteren over de toekomst van klimaatverantwoordelijkheid van bedrijven. Professor Tineke Lambooy en Andreas Hoesli LL.M. uitleggen waarom de beslissing van de rechtbank in veel opzichten zeer opmerkelijk is.
Irene Jonkers Voor vrienden ga je harder lopen

Voor vrienden ga je harder lopen

Opinie |  20 mei 2021
Verbondenheid gaat gepaard met hechte relaties die leren mogelijk maakt, maar draagt daarnaast bij aan motivatie en algeheel welzijn.
-content-presspage-com-uploads-865-500_andrenijhoflangwerpig-jpg Hoe duurzame marketing je merk sterker maakt

Hoe duurzame marketing je merk sterker maakt

Opinie |  19 mei 2021
Wat is het belang van aandacht voor duurzaamheid in marketing voor je merk én je klanten?

Contact

Lidy Nebbeling-Kramer

Communicatieadviseur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws of de L.E.S. Nieuwsbrief voor nieuws over onze kernwaarden Leadership Entrepreneurship Stewardship.