Nieuws

"Nyenrodiaan: toch vooral een gevoel"

"Nyenrodiaan: toch vooral een gevoel"

30 augustus 2017
"Nyenrode vindt het belangrijk dat er een wederzijdse betrokkenheid bestaat tussen de universiteit en haar alumni. Als hoofd Alumni & External Relations ben ik het aanspreekpunt voor alumnizaken.
Nyenrode Customized Solutions

Nyenrode Customized Solutions

30 augustus 2017
“Vergeleken met vroeger zijn de vraagstellingen waarmee bedrijven ons benaderen minder eenduidig geworden”, vertelt Prof. Dr.
_SAN7373 Nalaten aan Nyenrode

Nalaten aan Nyenrode

30 augustus 2017
Als alumnus blijf je na je afstuderen je hele leven lang aan Nyenrode als je alma mater verbonden. Maar ook na overlijden kunnen alumni door een bijdrage aan Nyenrode die band in stand houden en daardoor nog een beetje voortleven.
-content-presspage-com-uploads-865-500_ypy2017-1-jpg Positieve leermomenten over changemanagement

Positieve leermomenten over changemanagement

30 augustus 2017
Ook dit jaar organiseerde netwerkorganisatie InterCompany Assocation de competitie Young Professionals of the Year (YPY), met steun van Nyenrode, BVO en T-Systems. Na twee eerdere krachtmetingen afgelopen maanden, legden zaterdag 13 mei 23 teams van toonaangevende bedrijven elkaar het vuur aan de schenen op landgoed Nyenrode in de finalestrijd om de felbegeerde award. Eric Pasman (Nyenrode), een van de begeleidende coaches voor de teams, doet verslag.
Kasteel Medewerker als succesfactor van waardengedreven ondernemerschap

Medewerker als succesfactor van waardengedreven ondernemerschap

30 augustus 2017
MVO Nederland, Nyenrode en VNO-NCW organiseren voor de 8e keer de Henk van Luijk Lezing.
-content-presspage-com-uploads-865-500_584-jpg Waardegedreven organisatie maakt medewerkers gelukkiger en productiever

Waardegedreven organisatie maakt medewerkers gelukkiger en productiever

30 augustus 2017
De jaarlijkse Henk van Luijk Lezing vond donderdag 18 mei plaats tegen het decor van een goedgevuld Pfizer Auditorium op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit, dat samen met MVO Nederland en VNO-NCW organisator was. Het thema 2017 was waardegedreven ondernemerschap.
-content-presspage-com-uploads-865-500_nyenrode-hr-90-jpg Helpt een coachende stijl om Zorgmanager van het Jaar te worden?

Helpt een coachende stijl om Zorgmanager van het Jaar te worden?

30 augustus 2017
De Zorgmanager van het Jaar valt op om zijn positieve impact op de zorgorganisatie. Op 11 april kreeg Ernst Kuipers, bestuursvoorzitter van Erasmus MC in Rotterdam, deze eretitel toegekend door de jury. Maar wat maakt nu een goede zorgmanager? Annemarie van der Meer en Marianne van der Pool zijn kerndocenten van het programma Coaching for Executives in Healthcare – strengthen the impact of your communication as a leader. Zij onderzoeken of een coachende stijl een rol speelt in de nominatie. 
-content-presspage-com-uploads-865-500_amp-jpg ‘Ga niet analyseren, haal juist belangrijke projecten binnen’

‘Ga niet analyseren, haal juist belangrijke projecten binnen’

30 augustus 2017
‘Verkoop is een mooi, maar ook een hard vak. Het gaat om het stellen van prioriteiten en het behouden van focus. Focus op het binnenhalen van je major sales en focus op omzet en winstgroei bij je geselecteerde key accounts. Kan je investeren in deze klant, is dit een goede kans? Je major sales bestaan misschien uit maar 5% van al je verkoopkansen: deze moet je winnen, het is de Champions League van de verkoopafdeling. Daar moet je vol op’, vertelt Willem van Putten enthousiast. Hij is docent bij de Masterclass Commercial Excellence, waarin sales directeuren, salesmanagers en key accountmanagers in enkele dagen wakker worden geschud over hun strategische keuzes.

Contact

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis om leiders en professionals te helpen tijdens de coronacrisis. Abonneer je op L.E.S. in crisis.