Collegereeks Accountancy & Controlling

Breukelen
22 september 2022
6 colleges
15.30 tot 19.00 uur
Nederlands
€ 2.395,- (excl. btw)

Van integrated reporting en data analytics tot implementatie toezicht, auditing en externe verslaggeving. Tijdens de collegereeks actualiteiten Accountancy & Controlling ga je actief aan de slag met de meest actuele, vaktechnische uitdagingen binnen jouw werkveld. Laat je in korte tijd inspireren door hoogleraren en experts met jarenlange praktijk ervaring binnen Finance, Accounting & Control.

  • Ervaren hoogleraren en experts binnen Tax, Accounting & Control
  • Laat je inspireren door sterke cases en maak direct de vertaalslag naar de praktijk
  • Waardevolle uitbreiding van jouw netwerk

Wat levert het je op?

  • Je beschikt over praktische handvatten rondom vaktechnische uitdagingen die binnen jouw vakgebied een rol spelen en past deze direct toe in de praktijk.
  • Een waardevolle uitbreiding van jouw netwerk. Maak kennis en spar met andere executives op het gebied van Accountancy & Controlling.
  • Voor het bijwonen van het volledige programma ontvang je 18 PE-punten, evenals een officieel uitgereikt certificaat door Nyenrode Business Universiteit.
Dit programma wordt gegeven in samenwerking met Vakmedianet.

Van wie krijg je college?

Tijdens de Collegereeks Accountancy & Controlling brengen ervaren sprekers je de kneepjes van het vak bij, met sterke cases uit de praktijk.

De hoogleraren en experts

Universitair hoofddocent
Dr. Ferdy van Beest is universitair docent aan Nyenrode Business universiteit op het gebied van Financial Accounting & Reporting en met name vanuit het vakgebied externe verslaggeving.
Hoogleraar
Cokky is hoogleraar Business & IT. Ze doceert over onderwerpen als IT-investeringen, data-analyse en digitale transformatie. Verder werkte ze jarenlang bij PwC als Director Consulting Technology.
Hoogleraar
Edgar is een visionair leider op het gebied van beroepsethiek en integriteit. Hij bespreekt thema's als morele moed, omgaan met dilemma's, vertrouwen, fiscale ethiek en de ethiek van data.
Hoogleraar
Henk Langendijk is emeritus hoogleraar Financial Accounting aan Nyenrode Business Universiteit.
Hoogleraar
Hoogleraar Corporate Governance bij het Center for Entrepreneurship, Governance & Stewardship, en voorzitter van het Nyenrode Corporate Governance Institute.
Hoogleraar
Jacques de Swart MBA is hoogleraar toegepaste wiskunde. Zijn rol is het ontwikkelen, vernieuwen en onderwijzen van modules op het gebied van wiskunde, onderzoeksmethoden, statistiek en datawetenschappen.
Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wat ga je doen?

Tijdens het programma krijg je, naast theoretische invalshoeken, praktische handvatten aangereikt rondom vaktechnische uitdagingen die je gelijk kan toepassen in je dagelijkse werk. Denk aan uitdagingen op het gebied van jaarverslagen, dossiers, advies en bedrijfseconomische beslissingen. Daarnaast kijken we vooruit naar de accountancy en controlling van de toekomst. De sprekers verwijzen continu naar hun praktijkervaring en door de discussies en uitwisseling van ervaringen ontstaat er een goede interactie.

Naast een kritische reflectie op de toekomstige ontwikkelingen rondom accountants en financieel managers, is er ook aandacht voor het steeds belangrijker worden van het gebruik van data (big data), de toekomstige invloed van duurzaamheid en integrated reporting.

Voor wie?

Je bent executive op het gebied van Accountancy & Controlling en werkzaam als controller, financieel manager, directeur, openbare accountant of accountant in business.

Meld je aan

Aanmelden voor de collegereeks Accountancy & Controlling de doe je via de aanmeldbutton.

Data en tijden

De colleges vinden plaats op:

  • 22 en 29 september 2022
  • 6 en 13 oktober 2022
  • 3 en 10 november 2022

 

De colleges starten om 15.30 uur en eindigen om 19.00 uur.

 

Wat zijn de kosten?

De investering voor de Collegereeks Accountancy & Controlling is € 2.395,- exclusief btw en inclusief programmamaterialen.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.