Executive ESG topic modules

Breukelen
Diverse startdata in 2023
1 dag
09.00-17.00 uur
Engels
€1.374,- (excl. BTW)
Dit programma bieden wij aan in het Engels. Klik hier voor meer informatie over het programma of switch naar de Engelse taal.
Hoogleraar
Prof. dr. Ruud Vergoossen RA is hoogleraar Externe Verslaggeving en directeur van het Center for Corporate Reporting, Finance & Tax.
Rene Orij
Universitair hoofddocent
Dr. René P. Orij is associate professor bij het Center for Corporate Reporting, Finance & Tax. Hij doceert en doet onderzoek op het terrein van corporate reporting.
Barbara Majoor
Vice-Rector Magnificus
Barbara Majoor is de directeur van het centrum Accounting, Auditing & Control. Haar onderzoek concentreert zich op auditkwaliteit, auditstandaarden, ethiek met een speciale focus op de gedragsaspecten en drijfveren van auditkwaliteit.
Dennis Vink
Hoogleraar
Dennis is hoogleraar Finance & Investment. Hij helpt deelnemers inzicht te krijgen in de relevantie van financiën bij het managen van organisaties. En hij leert hen om te gaan met complexe financiële businesscases.
Hoogleraar
Tom is hoogleraar real estate, directeur van Nyenrode's Real Estate Center en academisch verantwoordelijk voor de Master Fiscaal Recht. Zijn missie is diepe inzichten en bewezen kennis uit het verleden en het heden te koppelen aan de toekomst.
Leonie Jesse
Lecturer
Leonie is associate director binnen het KPMG Sustainability-team met ervaring in Sustainable Finance en Impact Management and Measurement.
Linda Reumers
Programma-manager
Linda is senior manager binnen het KPMG Sustainability Advisory team in Nederland met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van consulting.
Drs. Hans Grönloh
Partner Audit KPMG Nederland
Sinds 1989 is hij werkzaam bij KPMG; vanaf 2002 als partner. In de loop der jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in de verschillende branches zoals vastgoed, banken, bouwbedrijven en non profit organisaties in onder andere West- en Centraal-Europa, Azië en Amerika.

Topic modules

Hieronder vind je een overzicht van de vier modules. Per module vind je meer informatie over de thema's, de colleges, kerndocenten, gastsprekers en startdata. Wil je meer informatie ontvangen, vraag dan een brochure aan of neem direct contact op met onze programma-coördinator. Ze helpt je graag.

Finance_accounting_controlling Executive ESG topic module: ESG & Reporting

Executive ESG topic module: ESG & Reporting

< 10 dagen | Engels | 18 april 2023
Samen staan we voor een complexe opgave: komen tot een duurzame samenleving. Ook als bedrijf of instelling kan je er niet langer omheen: je activiteiten hebben invloed op mens, milieu en maatschappij. En de transitie naar duurzaamheid betekent dat je hier als organisatie verantwoordelijkheid voor neemt.