Masterclass Innovatie & Entrepreneurship

In het kort

 • Breukelen
 • 24 augustus 2020
 • 2 dagen op campus, 1 dag online voorbereiden
 • Nederlands
 • €2250,- (excl BTW)

Masterclass Innovatie & Entrepreneurship: in twee dagen een stap naar jouw coronaproof organisatiemodel.

De huidige corona-maatregelen hebben een grote impact op iedere organisatie. Het vraagt om een nieuwe manier van kijken op weg naar het nieuwe normaal. Elke verandering biedt kansen, en tijdens deze Nyenrode L.E.S. in Zomer module ga je daarmee aan de slag.

Tijdens de module behandelen we niet alleen theorie omtrent business models. Je gaat aan de slag met jouw eigen uitdaging. Aan het eind van de twee dagen heb je een eerste stap gezet op weg naar je nieuwe business model. Je gaat innoveren binnen de kaders van je organisatiesysteem en/of op zoek naar de kansen die daar buiten liggen.

Raymond Hannes zal je gedurende module begeleiden. Raymond is ondernemer en docent entrepreneurship & innovation op Nyenrode. Hij is betrokken bij startups en grotere organisaties en helpt hen bij het ontwikkelen van groei en innovatie strategieën.

Wat levert het je op?

 • Theorie en praktijk: ga actief aan de slag met je business model
 • In 2 dagen een stap naar jouw ‘Coronaproof’ Business Model
 • Binnen en buiten de organisatiegrenzen denken met een open entrepreneurial mindset.
“Innovation is the specific tool of entrepreneurs, the means by which they exploit change as an opportunity for a different business or a different service. It is capable of being presented as a discipline, capable of being learned, capable of being practiced. Entrepreneurs need to search purposefully for the sources of innovation, the changes and their symptoms. And they need to know and to apply the principles of successful innovation.”- Peter Drucker - Innovation and Entrepreneurship: Practice and Principles, 1993.
 • In twee dagen een stap richting je coronaproof business model
 • Een netwerk opbouwen met gelijkgestemden.
 • Unieke combinatie van ontwikkelen en ontspannen tijdens de zomer

Van wie krijg je college?

Tijdens de masterclass Innovatie & Entrepreneurship word je begeleid door Raymond Hannes.

Over Raymond Hannes: 
Ik ben van mening dat organisaties de realiteit van voortdurende innovatie en ontwrichting onder ogen moeten zien, of het risico lopen in de 21e eeuw overbodig te worden, en dat ondernemerschap de sleutel tot deze innovatie en ontwrichting is. Daarom heb ik er mijn persoonlijke missie van gemaakt om de zaden te planten voor een leuke, eerlijke en duurzame groei door middel van ondernemerschap. Nadat ik in het verleden een aantal (succesvolle) startups heb opgericht, deel ik nu mijn ervaring met mensen die willen leren hoe ze zelf meer ondernemend kunnen zijn.

Als oprichter van Seedling help ik startups en grotere organisaties met het ontwikkelen van groei en innovatie strategieën. Ik ben gastspreker in diverse programma's van Nyenrode Business Universiteit. Ik zit ook in het bestuur van verschillende internationale organisaties en ik heb geïnvesteerd in een portfolio van startups.

Wat ga je doen?

Aan de hand van een combinatie van ‘Design Thinking’ en het ’Ten types of Innovation van Larry Keeley’ model ga je 2 dagen aan de slag met je eigen uitdaging. Deze heb je als voorbereidingsopdracht voor de start van de module geïdentificeerd en gevalideerd.

Hoe maak je jouw business model ‘Coronaproof’? En vooral: hoe zorg je dat je wendbaar bent voor de volgende uitdaging?

Raymond Hannes neemt je twee dagen aan de hand: waar liggen jouw kansen en hoe speel je daar op in? We starten met een stukje theorie waarna je in kleine groepjes met gelijkgestemden aan de slag gaat. 

Voor wie?

Deze L.E.S. in Zomer module is geschikt voor besluitvormers in organisaties, innovatiemanagers en eigen ondernemers.

Data & Tijden

Het programma vindt plaats op:

 • 24 en 25 augustus 2020
De masterclass vindt plaats op onze locatie in Breukelen. 

Aanmelden

Aanmelden voor de Innovatie & Entrepreneurship doe je via de aanmeldbutton.

Heb je nog vragen? Onze programma-manager beantwoordt ze graag.

Wat zijn de kosten?

De investering voor deze L.E.S. in Zomer masterclass Innovatie & Entrepreneurship is €2250,-. Dit bedrag is inclusief collegemateriaal, hotelovernachting en maaltijden.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.