Non-verbaal gedrag en investigate interview voor de financial

Breukelen
1 dag
16.00 - 19.30 uur
Nederlands
€ 395
3 uren

Veel besluiten en oordelen worden gebaseerd op verzamelde informatie. Een deel van deze informatie wordt verkregen door gesprekken en interviews met medewerkers en betrokkenen. Een belangrijk aspect hierbij is om te kunnen vaststellen wat de betrouwbaarheid is van deze verstrekte informatie. Bij de beoordeling van de betrouwbaarheid van de informatie kunnen ook onjuiste subjectieve oordelen een rol spelen. De informatie kan ten onrechte te betrouwbaar of te onbetrouwbaar worden ingeschat. Ook de wijze van interviewen van personen heeft invloed op de betrouwbaarheid van de ontvangen informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wat personen wel en niet vertellen afhankelijk van de sfeer van het interview en de wijze van vraagstelling.

  • Interactief
  • Praktijkgericht
  • Verbale communicatie en Interview-technieken

Voor accountants, andere financials en juristen is het van belang om object en betrouwbaar de betrouwbaarheid van de ontvangen informatie te kunnen vaststellen en ook om zo volledig en juist mogelijke informatie te ontvangen. Het vergroten van de kans op juiste en volledige informatie en het kunnen beoordelen van de betrouwbaarheid van de ontvangen informatie is precies de scope bij deze cursus.

Kortom: het kunnen beoordelen en beïnvloeden van mondelinge informatie biedt handvatten, maar dient wel met beleid te worden ingezet.

Spreker

  • An Gaiser - Voormalig veiligheidsonderzoeker en screener bi jde Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdiens (AIVD)

An Gaiser is senior manager forensic integrity & compliance bij KPMG en een expert non-verbaal profiler, investigative interviewer, trainer en coach. Zij heeft als specialist veel ervaring met complexe en diepgaande interview situaties in zowel het commerciële als in het veiligheidsdomein. Zij past daarbij gevalideerde wetenschappelijke instrumenten toe voor het behalen van optimale resultaten.

Inhoud

 

De volgende thema's komen aan de orde:

  • Theorie en video-analyse oefeningen over non verbale communicatie en interview technieken
  • De INSA methode van Non Verbale Stategie Analyse
  • Case Studies non-verbale intelligence: praktijkgerichte voorbeelden en resultaten
  • Een kleine oefening om te kunnen komen tot meer inzicht in de eigen non-verbale impact
  • Vragen en discussie en eventueel extra praktijkoefeningen.

Voor wie?

Controllers, (openbare) accountants, fiscalisten, juristen, bestuurders, toezichthouders, commissarissen, risk managers en auditors in (hoger) financieel management.

Aanmelden

Aanmelden kan via de aanmeldbutton.

Wat zijn de kosten?

De prijs van deze investering bedraagt: € 395,- (excl. BTW) en is inclusief lesmateriaal en catering. Na het volgen van deze cursus ontvang je 3 PE-uren.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.