Stel een vraag

Stel een vraag

Heb je een vraag over het studentenleven in Breukelen of Amsterdam? Onze studenten en medewerkers helpen je graag. Check alsjeblieft vooraf (programma, student of medewerker) welke vraag je aan wie wilt stellen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Thao Nguyen | Fulltime MBA

Hoi! Mijn naam is Thao — voordat ik naar Nederland kwam was ik een architect met acht jaar ervaring op het gebied van gastvrijheidsontwikkeling. Ik doe momenteel een Fulltime MBA aan Nyenrode Business Universiteit (Amsterdam) en ben lid van de JCV Stewardship Committee. Ik geniet enorm van het leven in Amsterdam, het uitdagende programma, meerdere spannende activiteiten en de sfeer van de Nyenrode gemeenschap. Neem gerust contact met mij op - ik zou graag mijn ervaringen met je delen en je helpen met al jouw vragen.

Neem contact met mij op (Engels)

Kevin Tseng | Master of Science in Management

Ik ben een internationale student uit Taiwan. Momenteel studeer ik Master of Science in Management aan Nyenrode Business Universiteit. Optimistisch en positief zijn is mijn persoonlijkheid. Mijn levensdoel is om de wereld geluk te brengen. Ik werk graag met mensen met verschillende achtergronden, omdat ik geloof dat waarden worden gecreëerd wanneer deze in verschillende perspectieven worden verwelkomd.

Neem contact met mij op (Engels)

Victor Smorenburg | Vereniging voor Accountancy Studenten (VAS)

Cheen Kang | Master of Science in Management

Hallo, ik ben Cheen uit Taiwan! Ik heb bedrijfskunde en Engelse literatuur gestudeerd aan mijn universiteit en had twee jaar werkervaring voordat ik naar Nyenrode kwam. Momenteel ben ik een voltijd MSc student op Nyenrode campus Breukelen. Dit is een plek waar je kunt studeren met veel ambitieuze mensen met verschillende achtergronden en tegelijkertijd van het sociale leven kunt genieten! Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over Nyenrode vanuit het perspectief van een internationale student.

Neem contact met mij op (Engels)