Accreditaties en rankings

Onze studenten en deelnemers vinden bij Nyenrode een omgeving waarin ze het beste uit zichzelf kunnen halen om hun doelen te bereiken. Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en een persoonlijke benadering. Nationale en internationale rankings en accreditaties onderstrepen dit, net als de waardering van onze studenten en deelnemers.

Nyenrode is geaccrediteerd door Equis/EFMD, het toonaangevende internationale accreditatieorgaan voor business schools. In de European Business School Ranking van de Financial Times (2017) staat Nyenrode op nummer 38 in de lijst van beste business schools van Europa.

Bachelor- en masterprogramma's

Onze Bachelor en Master of Science-programma’s zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (NVAO-accreditatie). De accountancy-programma’s zijn daarnaast geaccrediteerd door de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA). De Executive Master of Finance & Control is ook geaccrediteerd door de Vereniging van Registercontrollers (VRC). Onze MBA’s and MSc in Management-programma’s zijn bovendien geaccrediteerd door de Association of MBAs (AMBA). In de Keuzegids Masters 2018, uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI), zijn onze Master of Science in Management, Master of Science in Controlling en Master of Science in Accountancy net als in voorgaande jaren uitgeroepen tot beste van Nederland. De master in Fiscaal Recht, van start gegaan in 2014, is beoordeeld als de beste deeltijd masteropleiding op dit gebied.

Executive education

Volgens de Financial Times (2019) zijn wij de nummer 1 business school in Nederland op het gebied van open programs in executive education.