Collegezalen

Momenteel kent Nyenrode een aantal collegezalen dat vernoemd is naar bedrijven of personen. Het Pfizer Auditorium, de Hi-Tec Zaal en het Dr. Albert Heijn-gebouw zijn voorbeelden van ruimtes op Nyenrode die vernoemd zijn naar hun gever. Om de band tussen universiteit, alumni en bedrijfsleven te verstevigen biedt Nyenrode sinds kort aan alumni en bedrijven actief de mogelijkheid om een zaal te adopteren en daar hun naam aan te verbinden.

De inkomsten die voortkomen uit deze naamgeving worden aangewend om de onderwijsfaciliteiten te optimaliseren. Door vernoeming van een collegezaal maakt het bedrijf ook een blijvende indruk op de studenten van Nyenrode, deelnemers aan de verschillende Nyenrode-programma’s en de vele andere gasten die van de collegezalen gebruik maken. Bovendien kent adoptie van een collegezaal verschillende privileges, zoals een aantal maal per jaar kosteloos gebruik mogen maken van de ruimte.

Wil je meer weten over de adoptie van Collegezalen op Nyenrode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.