Alle Projecten

Bekijk een overzicht van de projecten van Stichting Nyenrode Fonds

Verleden

Het landgoed in Breukelen waarop de universiteit gevestigd is, draagt bij aan de unieke ervaring van studeren aan Nyenrode Business Universiteit. De afgelopen jaren heeft Nyenrode enorm geïnvesteerd in haar erfgoed. Dankzij subsidies en betrokken alumni verkeren al 21 van de 27 monumenten op ons landgoed in goede staat van onderhoud. Met jouw steun restaureren we de andere monumenten. Doneer bijvoorbeeld voor de restauratie van het Moestuincomplex of het Poortgebouw.

Heden

Nyenrode houdt zijn onderwijsfaciliteiten graag hoogwaardig. De campagne Claim Your Chair is hier een goed voorbeeld van. Voor €500,- claim je een stoel met eigen tekst en het geld dat we hiermee ophalen, gebruiken we ter renovatie van de collegezalen. Zo krijgen onze studenten college in een hedendaagse en moderne omgeving wat weer bijdraagt aan de studie ervaring en het Nyenrode gevoel. 

Een ander voorbeeld is de campagne adopteer een collegezaal. Door het adopteren van een collegezaal kunnen wij de onderwijsfaciliteiten optimaliseren en kunnen we ons blijven meten aan andere universiteiten waar dan ook ter wereld. Tevens is het een unieke manier om je als bedrijf aan Nyenrode te binden. 

Toekomst

Als universiteitsfonds vinden wij het belangrijk een studie aan Nyenrode ook mogelijk te maken voor studenten die zelf niet de financiële middelen hebben. Dankzij bijdragen van betrokken alumni is het mogelijk hun een studiebeurs aan te bieden. De studiebeurzen kennen een ‘revolving’ karakter. Dit betekent dat het de bedoeling is dat de ontvanger na het afstuderen zelf weer een studiebeurs mogelijk maakt voor een nieuwe student. Zo blijven we de studiebeurzen waarborgen voor de toekomstige student. 

Gerealiseerde projecten

Graduation gifts

Veel van onze studenten willen samen met hun lichting iets nalaten aan de universiteit waar ze zoveel van hebben ontvangen.

Voorbeelden hiervan zijn de diverse kunstwerken die verspreid staan over het landgoed. Hierdoor blijven Nyenrodianen tastbaar verbonden met Nyenrode.

Er zijn echter veel meer mogelijkheden om een blijvende afstudeergift te geven, ieder met eigen zichtbaarheid en kostenplaatje. Koop je eigen tegel met boodschap op het landgoed of in Amsterdam, Claim een stoel in een van de collegezalen, lever een bijdrage aan restauratie van de monumenten of draag bij aan het mogelijk maken van een scholarschip. Op die manier help je ons te investeren in het verleden, heden en de toekomst van de universiteit.

Wil je met jouw jaar ook iets teruggeven aan Nyenrode? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden met bijbehorende kosten persoonlijk te bespreken. Samen zoeken we naar een passend cadeau om na te laten aan Nyenrode.

Kracht 1