Alle Projecten

Bekijk een overzicht van de projecten van Stichting Nyenrode Fonds

Verleden

Het landgoed in Breukelen waarop de universiteit gevestigd is, draagt bij aan de unieke ervaring van studeren aan Nyenrode Business Universiteit. De afgelopen jaren heeft Nyenrode enorm geïnvesteerd in haar erfgoed. Dankzij subsidies en betrokken alumni verkeren al 21 van de 27 monumenten op ons landgoed in goede staat van onderhoud. Met jouw steun restaureren we de andere monumenten. Doneer bijvoorbeeld voor de restauratie van het Moestuincomplex of het Poortgebouw.

Heden

Nyenrode houdt zijn onderwijsfaciliteiten graag hoogwaardig. De campagne Claim Your Chair is hier een goed voorbeeld van. Voor €550,- claim je voor drie jaar een stoel met eigen tekst en het geld dat we hiermee ophalen, gebruiken we ter renovatie van de collegezalen. Zo krijgen onze studenten college in een hedendaagse en moderne omgeving wat weer bijdraagt aan de studie ervaring en het Nyenrode gevoel. 

Toekomst

Als universiteitsfonds vinden wij het belangrijk een studie aan Nyenrode ook mogelijk te maken voor studenten die zelf niet de financiële middelen hebben. Dankzij bijdragen van betrokken alumni is het mogelijk hun een studiebeurs aan te bieden. De studiebeurzen kennen een ‘revolving’ karakter. Dit betekent dat het de bedoeling is dat de ontvanger na het afstuderen zelf weer een studiebeurs mogelijk maakt voor een nieuwe student. Zo blijven we de studiebeurzen waarborgen voor de toekomstige student. 

Graduation gifts

Veel van onze studenten willen samen met hun lichting iets nalaten aan de universiteit waar ze zoveel van hebben ontvangen.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een blijvende afstudeergift te geven, ieder met eigen zichtbaarheid en kostenplaatje. Claim een stoel in één van de collegezalen, lever een bijdrage aan restauratie van de monumenten of draag bij aan het mogelijk maken van een scholarschip. Op die manier help je ons te investeren in het verleden, heden en de toekomst van de universiteit.

Wil je met jouw jaar ook iets teruggeven aan Nyenrode? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden met bijbehorende kosten persoonlijk te bespreken. Samen zoeken we naar een passend cadeau om na te laten aan Nyenrode.

Kracht 1