Revolving Scholarschip MBA

Doneer voor de fulltime Master of Business Administration (FTMBA) in Amsterdam.

Het universiteitsfonds vindt het belangrijk een studie aan Nyenrode ook mogelijk te maken voor studenten die zelf niet de financiële middelen hebben. Dankzij bijdragen van betrokken alumni is het mogelijk om aan deze studenten een studiebeurs aan te bieden.

Stichting Nyenrode Fonds faciliteert het selectieproces van jonge talenten die in aanmerking komen voor een studiebeurs. De donateurs (of vertegenwoordigers namens hen) blijven als mentors betrokken bij de studenten die zij zelf uitkiezen. Een goede klik tussen donateur en ontvanger is voor ons erg belangrijk.

De studiebeurzen kennen een ‘revolving’ karakter. Dit betekent dat het de bedoeling is dat de ontvanger na het afstuderen zelf weer een studiebeurs mogelijk maakt voor een nieuwe student. Een beurs bedraagt nooit meer dan 50% van het collegegeld. Toch kan dit net het verschil maken om aan Nyenrode te kunnen studeren.

Gun een ander de Nyenrode Experience

Wil jij net als veel alumni alleen of met je jaargang een studiebeurs mogelijk maken voor de MBA? Lees dan meer over fiscaal aantrekkelijk doneren en neem contact met ons op! Of doneer gemakkelijk eenmalig via onderstaande doneer button. Jij maakt het verschil voor de talenten van de toekomst.