Geef je studiebeurs door

Je hoort je naam, loopt naar voren en ziet trotse gezichten. De bloemen, het certificaat en daarmee jouw kans om op Nyenrode te studeren werden jou overhandigd. Weet jij nog wat een ongelooflijk verschil een studiebeurs maakte? Dit is het moment om hetzelfde mogelijk te maken voor een ander.

Dankzij financiële bijdragen van betrokken alumni maken wij jaarlijks studenten blij. Bovenop de beurs krijgen zij vaak ook nog een of meerdere mentoren die hen bijstaan tijdens de studie. Jij bent een van die 272 studenten die via Stichting Nyenrode Fonds een studiebeursbeurs ontvingen. Al 11 alumni zijn bezig met terugbetalen en meerdere hebben er toegezegd binnenkort daarmee te beginnen. Ben jij de volgende?

Een gift aan Stichting Nyenrode Fonds is aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. De stichting is namelijk een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Met een periodieke schenking maak jij optimaal gebruik van het belastingvoordeel. Voor de kosten van een etentje vul jij het potje van jouw beurs dan over een periode van vijf jaar (of langer) aan. Hoe klein of groot ook, je kunt nu al beginnen met doneren.

Ja, ik gun een ander dezelfde kans

Contact

Anouk Reitsma

Fondsenwerver
Nyenrode_Fund-Rosa_van_den_Berg-Fulltime-MBA--testimonial

Rosa van den Berg

RoNEMBA Revolving Scholarship
“Ik vind het concept van de Revolving Scholarship buitengewoon sympathiek omdat het gebaseerd is op vertrouwen.”