Leiderschap en Management

Over Leiderschap

Leiderschap stelt iedereen in staat op een zinvolle manier bij te dragen aan organisaties en de maatschappij. Zo kan je een groot verschil maken, in positieve én in negatieve zin. Daarom verbinden wij de Nyenrode waarden Leadership en Entrepreneurship altijd met Stewardship. Zo vormen we duurzame leiders met verantwoordelijkheidsbesef die rekening houden met alle belanghebbenden.

Over Management

Nyenrode is opgericht voor en door het bedrijfsleven waardoor je bij ons de essentie van management leert. Wij geloven dat brede academische vorming direct toepasbaar moet zijn en leidt tot duurzame meerwaarde. Met managementvaardigheden van Nyenrode loop je voorop. Zo bepaal jij de richting van de business van morgen.

Over Opleidingen & Onderzoek

Nyenrode biedt diverse programma's op het gebied van leiderschap, variërend van éendaagse masterclasses tot volledige degree-opleidingen. Daarnaast doen wij continu onderzoek met en voor het bedrijfsleven om de sterke verbinding met de praktijk uit te breiden. Zo profiteer jij van alle nieuw opgedane kennis en toepasbaarheid.

Voor vragen over opleidingen of advies

Voor persvragen of contact met faculty