Marketing, Communicatie & Recruitment vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken voor een sterk merk en bijdragen aan de kennis, persoonlijke ontwikkeling en het waardevolle netwerk van onze studenten en deelnemers? Op de afdeling Marketing, Communicatie & Recruitment dragen we allemaal ons eigen steentje bij aan onze missie 'Serving society by shaping responsible leaders'. Dit doen we in vijf verschillende teams: Recruitment (programma-advies), Corporate Communicatie en Marketing (verdeeld in Digital en Young- & Senior professionals). 

Met elkaar werken we elke dag aan een waardevolle klantreis en de naams- en merkbekendheid van Nyenrode Business Universiteit. Voor ons relatief jonge team (gemiddeld 30 tot 35 jaar) zoeken we collega's die net als wij geloven in een persoonlijke aanpak en de digitale toekomst.

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben we een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam. 

Bekijk hieronder onze vacatures. Zit er niks voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie waarom jij bij ons team en Nyenrode past.

Openstaande vacatures

Online Marketeer

Heb jij ervaring met SEA en Google Analytics en wil jij meewerken aan de online marketing strategie van een sterk merk voor ruim 140 opleidingen? Ben jij klaar voor een omvangrijke en uitdagende functie waarin jij het verschil kan maken?

Bekijk de vacature

Teamlead Digital Marketing

Ben jij die strategische en data-gedreven marketeer met leidinggevende capaciteiten en visie? En wil jij richting en invulling gaan geven aan de digitale marketingstrategie en online klantreis?

Bekijk de vacature

Interesse? Of meer weten over een vacature? Neem contact met ons op.

Bekijk alle vacatures

Nyenrode Business Universiteit

Programma Coördinator Financial Services

Nyenrode Business Universiteit Breukelen
40
Als Programma Coördinator ben je verantwoordelijk voor alle organisatorische, logistieke en facilitaire zaken van de diverse programma’s. Je werkt nauw samen met de programma directeur en programma managers, die inhoudelijk verantwoordelijk zijn voor de programma’s. Daarnaast heb je ook een interne focus gericht op de afdeling en organisatie van programma’s.
Lees meer
Bachelor in Business Administration 2018 LR-11

Stagiair Programma management Modulair MBA

Nyenrode Business Universiteit Breukelen
24-40
Ben jij een échte multi-tasker? Kun jij onder hoge druk het overzicht én jouw servicegerichte instelling behouden? Krijg je energie van het organiseren van bijeenkomsten en heb je oog voor detail? Dan is Nyenrode op zoek naar jou.
Lees meer
Klassikaal inzoom 1

Operator Service Desk

Nyenrode Business Universiteit Breukelen
40
Als Operator Servicedesk ben je een van de gezichten aan onze (hotel-) receptie waar de ontvangst van bezoekers centraal staat. Je verwelkomt onze gasten, studenten en medewerkers en daarnaast ben je ook werkzaam in de backoffice waar je op allerlei soort vragen antwoord geeft (o.a. reserveringen, catering en meldingen).
Lees meer

Opleidingen in Marketing, Communicatie en Sales

Wil je werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Geef je carrière een boost met een collegereeks of masterclass op het gebied van marketing, communicatie of sales.

Executive Education 10 Advanced Marketing Program

Advanced Marketing Program

< 10 dagen | Nederlands | 3-12-2019
In 3 dagen word je een completere marketeer die weet in welke richting marketing zich ontwikkelt en hoe je dit kunt inzetten in je organisatie.
Executive Education 8 Collegereeks Strategische Communicatie

Collegereeks Strategische Communicatie

< 10 dagen | Nederlands | 18-9-2019
Of het nu gaat om het versterken van de reputatie, het krijgen en behouden van draagvlak of vertrouwen bij betrokkenen: communicatie is belangrijk bij alle strategische thema’s in een organisatie. Hoe blijf je op de hoogte van wat er binnen communicatie en aanverwante vakgebieden gebeurt en hoe pas je die kennis toe in je dagelijkse praktijk? Tijdens de collegereeks Strategische Communicatie krijg je van experts de laatste ontwikkelingen en inzichten op communicatiegebied.
Rosarium buxus pyramides Executive Program Sales Management

Executive Program Sales Management

< 10 dagen | Nederlands | 18-11-2019
Tijdens deze masterclass leer je alle facetten van salesmanagement inhoud te geven en ben je in staat om je sales strategie ook te realiseren.