Enter a team player... leave a team leader.

Met een bachelor of master in business en management

Droom je van een topcarrière in business? Een bachelor- of masteropleiding aan Nyenrode Business Universiteit biedt je een veelzijdig studentenleven dat je vormt tot leider van de toekomst. 

Kleine klassen, grote voordelen

Hoe wil jij de wereld mooier maken? In onze kleine klassen, met individuele coaching en persoonlijke begeleiding, krijg je de ruimte om je drijfveren en je ware potentieel te ontdekken. Ontwikkel jouw talenten en maak impact op de wereld van vandaag en de toekomst.

Kies uit twee locaties met gegarandeerd een kamer

Ga je voor het stadsleven van Amsterdam, of het campusleven in Breukelen? Wat je ook kiest, wij zorgen voor een kamer; je basis voor een onvergetelijke studietijd en levenslange vriendschappen.

Actief en bruisend studentenleven

Duik in onze studentenverenigingen, waar gezelligheid en plezier hand in hand met jouw persoonlijke en professionele groei. Dit is niet zomaar een studentenleven; je wordt uitgedaagd, gevormd en klaargestoomd voor de toekomst.

Vraag de brochure aan

Ontdek snel onze opleidingen

Gevonden: 2 opleidingen
Groepje studenten Bachelor of Science in Business Administration

Bachelor of Science in Business Administration

Voltijd | Engels | Augustus 2024
Driejarige voltijdbachelor op de Nyenrode-campus in Amsterdam of Breukelen, met focus op bedrijfskunde, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Student at Nyenrode Amsterdam (Pre-) Master of Science in Management | Full-time

(Pre-) Master of Science in Management | Full-time

Voltijd | Engels | augustus 2024
Deze master in management duurt 16 maanden (inclusief pre-master), heeft 3 specialisaties en geeft jou de beste kansen op de wereldwijde arbeidsmarkt.