Evenementen

BSc Accountancy - hero

Matchingsdag 21 februari | BSc in Accountancy

21 februari 2018
Nyenrode Business Universiteit
Ben je benieuwd of de deeltijd Bachelor of Science in Accountancy bij jou past? Tijdens de Matchingsdag volg je een proefcollege waarin je ervaart wat je studie-inhoudelijk te wachten staat. Ook is er aandacht voor de praktische kant van het deeltijd studeren. Hoe ziet jouw week er straks uit, en hoe moet je dat aanpakken?
Bachelor 11

SollicitatieLab 21 februari| BSc in Accountancy

21 februari 2018
Nyenrode Business Universiteit
Ben je benieuwd of de deeltijd Bachelor of Science in Accountancy bij jou past? Of heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte baan? Tijdens het SollicitatieLab helpt Nyenrode je op weg naar die baan. Leer en experimenteer in het gesimuleerde sollicitatietraject van de accountantskantoren.
EMBA deelnemers landgoed

EMBA Roadshow Amsterdam

1 maart 2018
Nyenrode Business Universiteit Amsterdam
Denk je er over na om met een MBA te starten? Ontmoet ons in Amsterdam en kom meer te weten over ons Executive MBA programma.
EMBA 30-10-2017-3

EMBA Roadshow Delft

1 maart 2018
WestCord Hotel Delft
Denk je er over na om met een MBA te starten? Ontmoet ons in Delft en kom middels een persoonlijk informatiegesprek meer te weten over ons Executive MBA programma.
Master Fiscaal Recht
Open dag

Belevingssessie Master Fiscaal Recht

6 maart 2018
Nyenrode Business Universiteit
Tijdens de belevingssessie maak je kennis met Nyenrode als instituut, het programma-management en toekomstige deelnemers. Wij delen graag met jou wat de Master Fiscaal Recht aan Nyenrode zo bijzonder maakt. Samen met jouw toekomstige studie-genoten kun je aanschuiven voor een actueel proefcollege over fiscaal recht. Tijdens de panelsessie kun je al je vragen stellen over de opleiding en ervaringen.
_MG_0067

MSc in Management Business Game - 9 & 10 maart

9 maart 2018
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
De MSc in Management Business Game is de perfecte mogelijkheid om sfeer te proeven en meer inzicht te krijgen in de Master (MSc) in Management.
Bacheloropleiding Nyenrode 2017 21-08-2017-7

Business Game BSc in Business Administration | 9 & 10 maart 2018

9 maart 2018
Nyenrode Business Universiteit
Ervaar Nyenrode voor een dag tijdens de Business Game en win één van onze drie awards met een totale waarde van €50.000.
Executive Education 4
Carrière-evenement

Lean inspiratiebijeenkomst maart 2018

13 maart 2018
Nyenrode Business Universiteit
Het Nyenrode Lean Institute organiseert een inspiratiebijeenkomst op dinsdag 13 maart aanstaande van 16.00 uur tot 19.30 uur.

Sta voor de toekomst

Lees meer