Evenementen

hero image

Digichat | 26 juni 2019 | Full-time Master (MSc) in Management

26 juni 2019
Online Digichat
Wil je je aanmelden voor de Full-time Master (MSc) in Management, maar heb je nog wat vragen? Neem dan deel aan de Digichat op 26 juni.
6I8A5752_Nijenrode_AI_Ethics_2018
Open dag

Belevingssessie Modulair Executive MBA

27 juni 2019
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Leer welke mensen er in het programma zitten en hoe onze alumni en huidige deelnemers de modules weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.
Full-time MBA banner image

MBA Roadshow Amsterdam

25 juli 2019
Nyenrode Business Universiteit Amsterdam
Ben jij klaar om met een MBA studie de volgende stap te zetten in jouw carrière? Meld je aan voor onze MBA Roadshow in Amsterdam op 25 juli en maak kennis met Nyenrode’s top MBA programma’s.
Executive MBA banner image 2

MBA Roadshow Den Haag

25 juli 2019
World Trade Center Den Haag
Ben jij klaar om met een MBA studie de volgende stap te zetten in jouw carrière? Meld je aan voor onze MBA Roadshow in Den Haag op 25 juli en maak kennis met Nyenrode’s top MBA programma’s.
Executive MBA banner image 3

MBA Roadshow Maastricht

15 augustus 2019
Van der Valk Hotel Maastricht
Ben jij klaar om met een MBA studie de volgende stap te zetten in jouw carrière? Meld je aan voor onze MBA Roadshow in Maastricht op 15 augustus en maak kennis met Nyenrode’s top MBA programma’s.
Executive MBA banner image
Carrière-evenement

MBA Roadshow Eindhoven

15 augustus 2019
Igluu ​​Eindhoven
Ben jij klaar om met een MBA studie de volgende stap te zetten in jouw carrière? Meld je aan voor onze MBA Roadshow in Eindhoven op 15 augustus en maak kennis met Nyenrode’s top MBA programma’s.
hero imago bsca

Matchingsdag BSc in Accountancy

19 augustus 2019
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Ben je benieuwd of de deeltijd Bachelor of Science in Accountancy bij jou past? Tijdens de Matchingsdag volg je een proefcollege waarin je ervaart wat je studie-inhoudelijk te wachten staat. Ook is er aandacht voor de praktische kant van het deeltijd studeren. Hoe ziet jouw week er straks uit, en hoe moet je dat aanpakken?
Themadag Eco-systemen2
Academisch evenement

Brainport en de kritieke succesfactoren van het ecosysteem in de maakindustrie

10 september 2019
Nyenrode Breukelen
De Ronde Tafel Brainport en de Kritieke succesfactoren van het ecosysteem in de maakindustrie wordt georganiseerd door T-Systems Nederland B.V. en Nyenrode Business Universiteit en geeft inzicht in de belangen van optimalisatie en aansturing van de ecosystemen én het gebruik van innovatieve IT-oplossingen om in de toekomst digitale transformatie te bevorderen.

Sta voor je dromen

Lees meer