Evenementen

Executive MBA banner image 2

MBA Roadshow Den Haag

25 juli 2019
World Trade Center Den Haag
Ben jij klaar om met een MBA studie de volgende stap te zetten in jouw carrière? Meld je aan voor onze MBA Roadshow in Den Haag op 25 juli en maak kennis met Nyenrode’s top MBA programma’s.
Full-time MBA banner image

MBA Roadshow Amsterdam

25 juli 2019
Nyenrode Business Universiteit Amsterdam
Ben jij klaar om met een MBA studie de volgende stap te zetten in jouw carrière? Meld je aan voor onze MBA Roadshow in Amsterdam op 25 juli en maak kennis met Nyenrode’s top MBA programma’s.
Executive MBA banner image
Carrière-evenement

MBA Roadshow Eindhoven

15 augustus 2019
Igluu ​​Eindhoven
Ben jij klaar om met een MBA studie de volgende stap te zetten in jouw carrière? Meld je aan voor onze MBA Roadshow in Eindhoven op 15 augustus en maak kennis met Nyenrode’s top MBA programma’s.
Executive MBA banner image 3

MBA Roadshow Maastricht

15 augustus 2019
Van der Valk Hotel Maastricht
Ben jij klaar om met een MBA studie de volgende stap te zetten in jouw carrière? Meld je aan voor onze MBA Roadshow in Maastricht op 15 augustus en maak kennis met Nyenrode’s top MBA programma’s.
hero imago bsca

Matchingsdag BSc in Accountancy

19 augustus 2019
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Ben je benieuwd of de deeltijd Bachelor of Science in Accountancy bij jou past? Tijdens de Matchingsdag volg je een proefcollege waarin je ervaart wat je studie-inhoudelijk te wachten staat. Ook is er aandacht voor de praktische kant van het deeltijd studeren. Hoe ziet jouw week er straks uit, en hoe moet je dat aanpakken?
thr20181116-0014 (Medium)
Open dag

Belevingssessie Modulair Executive MBA 27 augustus 2019

27 augustus 2019
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Leer welke mensen er in het programma zitten en hoe onze alumni en huidige deelnemers de modules weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.
6I8A5753_Nijenrode_AI_Ethics_2018
Open dag

Congres WOZ-taxaties

3 september 2019
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Kunstmatige intelligentie en Big Data veroveren nu het WOZ-domein. Nyenrode Business Universiteit en GeoPhy organiseren op 3 september 2019 een event dat hier op inhaakt. We laten u dan zien hoe de nieuwe technieken in de praktijk werken; waarom ze zulke goede taxaties opleveren en dat het draagvlak heeft bij autoriteiten, toezichthouders en de academische wereld. GBD Drechtsteden heeft daarnaast in samenwerking met GeoPhy een pilot uitgevoerd en zij zullen de veelbelovende resultaten tijdens dit event presenteren.
EMBA 30-10-2017-6
Open dag

Executive MBA Experience Evening | 3 september 2019

3 september 2019
Nyenrode Breukelen
Tijdens de Experience Evening krijg je de kans om alles over ons Executive MBA programma te leren, volg je een gastles en kan je al je vragen kwijt aan de huidige EMBA studenten en alumni.

Sta voor je dromen

Lees meer