Online Sessie

Online Belevingssessie | Leadership Essentials

15 maart 2024, 12:15
Er is altijd plek voor jou
Online

 

In het Leadership Essentials programma ontdek je hoe jij die impactvolle leider kan zijn die vanuit authenticiteit in staat is mensen te mobiliseren en meer uit zichzelf en de mensen om zich heen te halen. Zowel nu als in de toekomst.  

Wil je meer weten en sfeer proeven? Tijdens de online belevingssessie op vrijdag 15 maart kom je alles te weten over Nyenrode en de opleiding Leadership Essentials. Je maakt kennis met LE-staf, alumni van het programma en andere geïnteresseerde deelnemers.
Natuurlijk heb je alle gelegenheid om je vragen te stellen.

Nieuwsgierig geworden? We nodigen je graag uit voor de online belevingssessie.

Voor wie?

Het Leadership Essentials programma is gericht op de professional die eraan toe is om te groeien in leiderschap en hier anderen graag in meeneemt. We verwachten minimaal werk- en denkniveau hbo+,en minimaal 5 jaar werkervaring en enige tijd aansturende of leidinggevende ervaring. Je hebt een open en positieve houding, bent bereid kritisch naar jezelf te kijken en wilt ervaringen met je mededeelnemers delen en van ze leren.

Meld je aan

Aanmelden voor de online belevingssessie doe je via de inschrijfbutton. Als we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestingsmail. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de inhoud van de online belevingssessie of het programma? Neem contact op met programma-manager Sacha Spoor, zij helpt je graag.

Agenda

12.10 uur
Inloop (online)

12.15 uur
Welkomstwoord en korte introductie van het programma door de programma-manager 

12:30 uur
Oud- deelnemer aan het woord

12:45 uur
Q&A met oud- deelnemer en programma-management.

13.00 uur
Afsluiting