Modulair Executive MBA

De Modulair Executive MBA is een flexibele deeltijd executive MBA gericht op jouw leiderschapsrol bij de uitdagingen van de toekomst. Jij bepaalt zelf het tempo en stelt zelf jouw MBA samen.

Met de Modulair Executive MBA bepaal jij zelf het tempo. Met focus op een specifieke sector zijn de modules van deze modulaire MBA sterk marktgedreven. Je studeert dus naast je baan wanneer het jou uitkomt aan zaken die het best aansluiten bij jouw werk en ambities. Je bepaalt namelijk zelf ook de volgorde van de modules. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal in alle 10 te volgen modules. Je neemt je eigen cases mee vanuit de praktijk en gaat hier samen mee aan de slag zodat je het direct kan toepassen.

Ga voor je MBA-titel met de volledige MBA of volg een of meer modules voor een snelle upgrade van jouw kennis.

Specialisaties

Met de Modulair Executive MBA opleiding kun je kiezen uit 3 specialisaties zodat het programma specifiek is afgestemd op het vakgebied dat voor jou het meest relevant is. Welke specialisatie je ook kiest, met de Modulair Executive MBA van Nyenrode werk je aan je persoonlijke en professionele groei en houd je zelf de regie in handen. Leer hier meer over de verschillende specialisaties met de bijbehorende modules en de investering die nodig is om het programma te volgen.

Wil je graag een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze adviseurs

Kies jouw specialisatie

Gevonden: 3 opleidingen
Executive MBA banner image 3 Modulair Executive MBA in Business & IT

Modulair Executive MBA in Business & IT

Deeltijd | Engels | Voorjaar & najaar
In de Modulair Executive MBA in Business & IT ligt de focus op technologie als driver van jouw business. Je doet nieuwe vakkennis op, werkt aan goede samenwerking, en weet hoe je jouw organisatie inricht op continue technologische verandering. Dat alles in een flexibele setting.
Executive MBA banner image Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

Deeltijd | Engels | Voorjaar & najaar
Met de Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions ontwikkel je je leiderschapsvaardigheden en groei je verder in de materie van bedrijfskunde en management. Wil jij de industrie op een duurzame wijze verder ontwikkelen? Dan is dit de opleiding voor jou. Ga voor de MBA-titel of volg een of meer modules voor een upgrade van jouw kennis.
Executive MBA banner image 2 Modulair Executive MBA in Public & Private

Modulair Executive MBA in Public & Private

Deeltijd | Nederlands | Voorjaar & najaar
In de Publieke & Private MBA sla je de brug tussen publiek en privaat met een focus op het overbruggen van cultuurverschillen. Zo ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en ontwikkel je je persoonlijk tot een nog betere verbinder.

Stel zelf je MBA samen

Met de Modulair Executive MBA stel je zelf jouw MBA samen. Stapel modules uit de specialisatie van jouw keuze tot een volledige MBA titel of kies een enkele module. Afhankelijk van je interesse, tijdsinvestering en ambitie kies je voor:

  • de volledige MBA (bestaande uit minimaal 2 specialisatiemodules, 6 basismodules, de internationale studiereis en de MBA thesis)
  • een of meerdere losse modules.

 

MMBA MODULEOVERZICHT 2020


Deelnemers en alumni over de Modulair Executive MBA

Meggi Schuiling-Otten

Meggi Schuiling-Otten

Alumna Modulair Executive MBA
Het goede van de Modulair Executive MBA is dat je in aanraking komt met verschillende vakgebieden en zicht krijgt op de nieuwste trends.

Stephen Garcia

Deelnemer Modulair Executive MBA in Business & IT
Ik heb al veel waardevolle lessen gehad bij Nyenrode. Jezelf kwetsbaar durven opstellen en het risico te nemen om te falen is daar één van.
Jos Tholen

Jos Tholen

Alumnus Modulair Executive MBA
De Modulair MBA heeft mij een ongelooflijke bak aan kennis, inzichten en bovenal een netwerk van vrienden en relaties gebracht.
 Thea Freudenberger

Thea Freudenberger

Deelneemster Modulair Executive MBA in Public & Private
De module Toekomstgericht Ondernemen heeft me enorm geholpen om te denken vanuit de verschillende belangen van stakeholders.