De bachelors van Nyenrode

Onze bachelors zijn hét recept voor een succesvolle start van je carrière. Je combineert stevige academische kennis met veel persoonlijke aandacht, praktijkervaring en leiderschap. En je bouwt aan een stevig netwerk, met vrienden voor het leven!

Klaar voor de kick-start van je carrière?

Ontdek dan de twee bachelor opleidingen van Nyenrode Business Universiteit: de BSc in Accountancy (deeltijd) en de BSc in Business Administration (voltijd). Onze universitaire bacheloropleidingen bieden je een stimulerende omgeving waar je niet alleen kennis opdoet, maar ook social skills ontwikkelt die de rest van je leven meegaan.

BSc in Accountancy

Bij deze deeltijdopleiding beland je niet de hele week in de collegebanken. Je gaat namelijk meteen als accountant aan de slag. Je werkgever betaalt de studie en - beter nog - je ontvangt salaris! Meer weten? Lees hier alles over de BSc in Accountancy.

BSc in Business Administration

Do you have the ambition to become an international business leader? Dan is deze 3-jarige voltijdopleiding echt iets voor jou! Tijdens de opleiding word je klaargestoomd voor het internationale bedrijfsleven. Meer weten? Lees hier alles over de BSc in Business Administration.

Selecteer jouw Bachelor

De bachelors van Nyenrode. Welke kies jij?

Gevonden: 2 opleidingen
Groepje studenten Bachelor of Science in Business Administration

Bachelor of Science in Business Administration

Voltijd | Engels | Augustus 2024
Driejarige voltijdbachelor op de Nyenrode-campus in Amsterdam of Breukelen, met focus op bedrijfskunde, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Bachelor in Accountancy Nyenrode Business Universiteit Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 26 augustus 2024
Start je carrière als dé accountant van de toekomst met de enige deeltijd Bachelor in Accountancy van Nederland. Kies voor de combinatie van studeren en werken en haal het maximale uit jezelf.

Contact

Donna Tancev

Donna Tancev

Programma-adviseur

Wendelien Voorn - Oosterwal

Programma-adviseur

Vijf redenen om te kiezen voor de BSc in Business Administration

Een dag als Accountancy student op Nyenrode (Vlog)

Hoe ervaren de studenten de BScBA van Nyenrode?