De bachelors van Nyenrode

Onze bachelors zijn hét recept voor een succesvolle start van je carrière. Je combineert stevige academische kennis met veel persoonlijke aandacht, praktijkervaring en leiderschap. En je bouwt aan een stevig netwerk, met vrienden voor het leven!

Klaar voor een kick-start van je carrière?

Nyenrode biedt twee bachelors: de deeltijd BSc in Accountancy en de voltijd BSc in Business Administration (Bedrijfskunde). 

Bij de Bachelor Accountancy beland je niet de hele week in de collegebanken. Je gaat meteen als accountant aan de slag. Je werkgever betaalt de studie en - beter nog - je ontvangt direct salaris! Klaar om direct carrière te maken? Dan is dit jouw opleiding.

Do you have the ambition to become an international business leader? Dan is de BSc in Business Administration jouw keuze! In drie jaar word je klaargestoomd voor het internationale bedrijfsleven. Diploma behaald? Dan sluit je aan bij een sterk netwerk van business leaders over de hele wereld.

Selecteer jouw Bachelor

De bachelors van Nyenrode. Welke kies jij?

Gevonden: 2 opleidingen
NT1_2215 Bachelor of Science in Business Administration

Bachelor of Science in Business Administration

Voltijd | Engels | 15-8-2022
Driejarige voltijdbachelor op de Nyenrode-campus in Amsterdam of Breukelen, met focus op bedrijfskunde, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Hero image Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 1 september 2022
Alleen op Nyenrode Business Universiteit kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en tegelijk carrière maken. Een slimme keuze als je interesse hebt in financiën én direct een start wil maken met jouw carrière in de financiële sector. Bovendien betaalt je werkgever je studie en ontvang je salaris.

Contact

Joke Siahaya

Joke Siahaya-Dinkeloo

Programma-adviseur

Vijf redenen om te kiezen voor de BSc in Business Administration

Een dag als Accountancy student op Nyenrode (Vlog)

Hoe ervaren de studenten de BScBA van Nyenrode?