Bacheloropleidingen

Wat kies jij: studentenleven of carrière maken?

Accountancy of Bedrijfskunde studeren? 

Nyenrode Business Universiteit is niet zomaar een universiteit. Na je afstuderen heb je veel meer dan alleen een diploma en stevige academische kennis op zak. Denk aan persoonlijke ontwikkeling, praktijkervaring en een groot netwerk. Nyenrode is het recept voor een succesvolle start van je carrière! En je maakt vrienden voor het leven.

Op Nyenrode kan je kiezen uit twee bacheloropleidingen: de Nederlandstalige deeltijd Bachelor of Science in Accountancy of de voltijd Engelstalige Bachelor of Science in Business Administration (Bedrijfskunde). Bij de Bachelor Accountancy beland je niet de hele week in de collegebanken, je gaat meteen als accountant aan de slag. Je solliciteert bij een accountantskantoor en je nieuwe werkgever betaalt je studie en beter nog: je ontvangt direct salaris! Ben jij klaar om direct in deeltijd te gaan werken en studeren? Dan is dit jouw opleiding. 
Bij de Bachelor Business Administration (Bedrijfskunde) word je in drie jaar klaar gestoomd voor het bedrijfsleven van morgen. Als jij een neus voor cijfers hebt, een talent voor leiderschap en een passie voor reizen dan is deze bachelor echt iets voor jou!

Benieuwd hoe het is om te studeren op Nyenrode? Bekijk dan hieronder de video's of klik meteen door naar de bacheloropleiding die bij jou past. ⬇️

Selecteer jouw Bachelor

✔️ 5 REASONS Why You Should Study Business Administration

✔️ VLOG - een dag als Accountancy student op Nyenrode Business Universiteit

Opleidingen

Gevonden: 2 opleidingen
Hero image Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 1-9-2021
Alleen op Nyenrode Business Universiteit kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en tegelijk carrière maken. Een slimme keuze als je interesse hebt in financiën én direct een start wil maken met jouw carrière in de financiële sector. Bovendien betaalt je werkgever je studie en ontvang je salaris.
Bachelor in Business Administration 2018 LR-4 Bachelor of Science in Business Administration

Bachelor of Science in Business Administration

Voltijd | Engels | 16-8-2021
Driejarige voltijdbachelor op de Nyenrode-campus in Amsterdam of Breukelen, met focus op bedrijfskunde, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.