Online Sessie

Online belevingssessie Influence & Impact

12 september 2024, 12:00
12 september 2024, 13:00
Er is altijd plek voor jou
online

Vind je het uitdagend jouw verhaal goed uit te dragen en wil je je plek of positie sterker innemen op een manier die bij jou past? 

In dit programma gaan we o.a. aan de slag met onderwerpen zoals het analyseren van krachtenvelden, het managen van belanghebbenden, politiek en macht,, verschillende manieren van beïnvloeding, en het vergroten van je impact. Tegelijkertijd staat jouw persoonlijke vraagstuk centraal gedurende het hele programma. 

Ben je benieuwd in hoeverre het Influence & Impact programma aansluit op jouw specifieke leerdoelen en ambitie? Meld je dan aan voor onze online belevingssessie. Tijdens deze sessie maak je kennis met de programma-manager en is er volop ruimte voor het stellen van vragen. 

Meld je aan

Aanmelden voor de online belevingssessie doe je via de inschrijfbutton. Als we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestingsmail. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de inhoud van de online oriëntatiesessie of het programma? Neem contact op met programma-manager. Zij helpt je graag.

 

Agenda

11.55 uur

Inloop (online)

12.00 uur
Welkomstwoord en korte introductie van het programma door de programma-manager

12:20 uur
Ervaringsdeskundige aan het woord

12:30 uur
Q&A met I&I deelnemer en programma-management

13.00 uur
Afsluiting