Modulair Executive MBA

Jouw unieke, persoonlijk samengestelde MBA-programma met focus op specifieke sector en marktgedreven modules die studeren naast je baan mogelijk maakt.

Leuk dat je interesse hebt in de Modulair Executive MBA van Nyenrode!

Adviesgesprek 
Voor een eerste kennismaking plannen wij graag een gesprek met je in via Teams of Skype. Programma-adviseurs Daphne en Berend willen graag meer weten over jouw leerwensen en kunnen je adviseren over de meest geschikte track en modules. We kijken samen ook naar jouw situatie en ervaring om te bepalen of het programma bij jou past én of jouw profiel past in ons programma. Daarna geven we jou advies over de beste aanvliegroute naar het aanmeldproces.

Intakegesprek en kennismaking met programmamanagement
Heb je samen met de programma-adviseurs vastgesteld dat de modulaire Executive MBA bij jou past? Heb je een track bepaald en heb je alle toelatingsdocumenten ingestuurd? Dan komen programmamanagers Maartje Wijnholds (Business & Sustainable Transitions), Brigitte Bruin (Business & IT) of Kiki Haan (Public & Private) graag met jou in contact. Tijdens dit intakegesprek bespreken we jouw motivatie en de wederzijdse verwachtingen. Dit geeft jou inzicht in de inhoud van het programma en heb je een goed beeld van wat er van jou verwacht wordt. Wij geven dan ook aan of je met het programma kunt starten.

Het programma. Alle informatie gebundeld op 1 pagina.

Tijdens een studie kunnen jouw omstandigheden veranderen en daar houden wij rekening mee. De modulaire Executive MBA-opleiding is opgebouwd uit 10 losstaande, marktgedreven modules die je zelf samenstelt tot een volledige MBA en volgt wanneer het jou uitkomt. Zo las je een pauze in wanneer dat nodig is, of volg je meerdere modules als je hier meer tijd voor hebt. Voor elke afgeronde module ontvang je een certificaat. Heb je ze allemaal afgerond, behaal je je MBA-titel. Voor verdieping of verbreding binnen jouw vakgebied kies je voor de richting Business & IT, Business & Sustainable Transitions of Public & Private. 

Klik op één van onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de Modulair Executive MBA en de drie tracks.

Arrow    Zelf de regie in handen en keuze uit drie tracks. Welke richting past jou het beste.

Arrow  Missie en visie Modulair Executive MBA, meer over Nyenrode en ervaringen van deelnemers.

Missie en Visie Modulair MBA

 

De brug naar jouw toekomst

 

Het landgoed van Nyenrode

 

 

Jos Tholen

Jos Tholen

Alumnus Modulair Executive MBA
De Modulair MBA heeft mij een ongelooflijke bak aan kennis, inzichten en bovenal een netwerk van vrienden en relaties gebracht.
 Thea Freudenberger

Thea Freudenberger

Deelneemster Modulair Executive MBA in Public & Private
De module Toekomstgericht Ondernemen heeft me enorm geholpen om te denken vanuit de verschillende belangen van stakeholders.

Camille Dhamers

Deelneemster Modulair Executive MBA in Business & IT
De module biedt een gebalanceerde mix van inhoudelijke kennisontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Judith Balk - de Vries

Deelneemster Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions
Het programma sluit momenteel naadloos aan op mijn huidige functie. Je moet voorop blijven lopen in duurzaamheidsvraagstukken.