Modulair Executive MBA

Jouw unieke, persoonlijk samengestelde MBA-programma met focus op specifieke sector en marktgedreven modules die studeren naast je baan mogelijk maakt.

Leuk dat je interesse hebt in de Modulair Executive MBA van Nyenrode!

Adviesgesprek 
Voor een eerste kennismaking plannen wij graag een gesprek met je. Programma-adviseurs Daphne en Carine willen graag meer weten over jouw leerwensen en kunnen je adviseren over de meest geschikte track en modules. We kijken samen ook naar jouw situatie en ervaring om te bepalen of het programma bij jou past én of jouw profiel past in ons programma. Daarna geven we jou advies over de beste aanvliegroute naar het aanmeldproces.

Intakegesprek en kennismaking met programmamanagement
Heb je samen met de programma-adviseurs vastgesteld dat de modulaire Executive MBA bij jou past? Heb je een track bepaald en heb je alle toelatingsdocumenten ingestuurd? Dan komen programmamanagers Maartje Wijnholds (Business & Sustainable Transitions), Brigitte Bruin (Business & IT) of Maaike Bottema (Public & Private) graag met jou in contact. Tijdens dit intakegesprek bespreken we jouw motivatie en de wederzijdse verwachtingen. Dit geeft jou inzicht in de inhoud van het programma en heb je een goed beeld van wat er van jou verwacht wordt. Wij geven dan ook aan of je met het programma kunt starten.

Het programma. Alle informatie gebundeld op 1 pagina.

Tijdens een studie kunnen jouw omstandigheden veranderen en daar houden wij rekening mee. De modulaire Executive MBA-opleiding is opgebouwd uit 10 losstaande, marktgedreven modules die je zelf samenstelt tot een volledige MBA en volgt wanneer het jou uitkomt. Zo las je een pauze in wanneer dat nodig is, of volg je meerdere modules als je hier meer tijd voor hebt. Voor elke afgeronde module ontvang je een certificaat. Heb je ze allemaal afgerond? Dan behaal je je MBA-titel. Voor verdieping of verbreding binnen jouw vakgebied kies je voor de richting Business & IT, Business & Sustainable Transitions of Public & Private. 

Klik op één van onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de Modulair Executive MBA en de drie tracks.

 

Zelf de regie in handen en keuze uit drie tracks. Welke richting past jou het beste.

Opleidingen

Gevonden: 3 opleidingen
Executive MBA banner image 3 Modulair Executive MBA in Business & IT

Modulair Executive MBA in Business & IT

Deeltijd | Engels | Voorjaar & najaar
In de Modulair Executive MBA in Business & IT ligt de focus op technologie als driver van jouw business.
EMBA Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

Deeltijd | Nederlands | Voorjaar & najaar
In de Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions ligt de focus op transities die gaande zijn rondom duurzaamheid.
Executive MBA banner image 2 Modulair Executive MBA in Public & Private

Modulair Executive MBA in Public & Private

Deeltijd | Nederlands | Voorjaar & najaar
In de Publieke & Private MBA sla je de brug tussen publiek en privaat met een focus op het overbruggen van cultuurverschillen.

Missie en visie Modulair Executive MBA, meer over Nyenrode en ervaringen van deelnemers.

Missie & visie Modulair MBA

Het concept kort uitgelegd

Jos Tholen

Jos Tholen

Alumnus Modular Executive MBA
De Modulair Executive MBA heeft mij een ongelooflijke bak aan kennis, inzichten en bovenal een netwerk van vrienden en relaties gebracht.
 Thea Freudenberger

Thea Freudenberger

Participant Modular Executive MBA in Public & Private
De module heeft me enorm geholpen om te denken vanuit de verschillende belangen van stakeholders.