Marketing, Communicatie & Innovatie opleidingen

Ontwikkel je competenties: vernieuwend en effectief waarde creëren

Til je strategische kennis en vaardigheden snel naar een hoger niveau.

Marketing, communicatie en innovatie zijn in organisaties steeds meer een mentaliteit en een competentie geworden dan alleen een afdeling. Het is jouw verantwoordelijkheid om de interne stakeholders binnen (de top van) jouw organisatie op strategisch en tactisch niveau op één lijn te brengen. Vanuit een goede customer journey orkestreer je marketing, communicatie en innovatie. Zo zorg je voor resultaatgerichte waardecreatie en bouw je consistent aan je merk en reputatie. De programma’s van Nyenrode reiken je nieuwe manieren aan om toe te voegen voor je klanten en je organisatie.

Wil je advies over welke opleiding past bij jouw persoonlijke vraagstuk? Neem dan contact op met de adviesdesk via advies@nyenrode.nl of bel naar 0346 291 448.

Contact

Naomi Vervaart

Adviesdesk

Programma-adviseur

Opleidingen

Gevonden: 5 opleidingen
Executive Education 8 Collegereeks Strategische Communicatie

Collegereeks Strategische Communicatie

< 10 dagen | Nederlands | 1 november 2023
Tijdens de collegereeks Strategische Communicatie krijg je van experts de laatste ontwikkelingen en inzichten op communicatiegebied.
Rosarium buxus pyramides Executive Program Sales Management

Executive Program Sales Management

< 10 dagen | Nederlands | 6 februari 2024
Tijdens dit programma leer je alle facetten van salesmanagement inhoud te geven en ben je in staat om je sales strategie ook te realiseren.
Executive Education Workshop 28 Data Analytics en Business AI

Data Analytics en Business AI

< 10 dagen | Nederlands | 8 februari 2024
In deze blended class ontdek je de strategische mogelijkheden van Data Analytics en Artificial Intelligence (AI) voor jouw organisatie.
Maatwerk Masterclass Klant- en toekomstgericht innoveren

Masterclass Klant- en toekomstgericht innoveren

< 10 dagen | Nederlands | Nieuwe data volgt
De masterclass Klant- en toekomstgericht innoveren richt zich op het hele spectrum rondom innovatie van het businessmodel vanuit een toekomst- en klantgericht perspectief.
Executive Education 3 Blended class Business Development

Blended class Business Development

< 10 dagen | Nederlands | 1 november 2023
Binnen Biz Dev draait het om het zien van kansen, omgaan met verandering en inspelen op (digitale) ontwikkelingen. Met als doel lange termijn waarde te creëren voor de organisatie en al haar stakeholders.