Onze opleidingen Innovatie & IT, in samenwerking met AG Connect

Leer over de laatste ontwikkelingen op gebied van Human Centered ICT. Raak geïnspireerd door de beste hoogleraren en topdocenten. Combineer best practices uit de praktijk met ervaringsgericht leren.

Onze opleidingen in samenwerking met AG Connect

Gevonden: 4 opleidingen
Executive Education Workshop 20 Collegereeks IT-security

Collegereeks IT-security

< 10 dagen | Nederlands | 1 november 2023
Tijdens de collegereeks IT-security leer je van experts hoe je security een goede plek geeft in je organisatie, op een manier die bijdraagt aan je organisatiedoelstellingen.
Collegereeks Regie & Sourcing

Collegereeks Regie & Sourcing

< 10 dagen | Nederlands | 31 oktober 2023
Tijdens de collegereeks Regie & Sourcing leer je van experts hoe je de regie voert over de sourcing in je organisatie.
Executive Education 1 Collegereeks Artificial Intelligence

Collegereeks Artificial Intelligence

< 10 dagen | Nederlands | 5 oktober 2023
Artificial Intelligence biedt eindeloos veel mogelijkheden. Regelmatig lezen we dat AI de wereld gaat veranderen. Maar hoe weet je wat AI concreet voor jouw organisatie kan betekenen? Welke stappen zet je om een AI initiatief te starten?
Executive Education Workshop 23 Collegereeks Cloud – innovation & control

Collegereeks Cloud – innovation & control

< 10 dagen | Nederlands | 2 oktober 2023
De cloud is inmiddels een onmisbaar onderdeel in bijna elke organisatie. De vraag is niet langer ‘moet ik naar de cloud’, maar hoe optimaliseer ik de inzet van cloud en hoe houd ik hier controle op?

Download direct een brochure

Maak impact met innovatieve digitale oplossingen

Technologische ontwikkelingen bijhouden en strategisch en tactisch inzetten is uitdagend. Tegelijkertijd je organisatie hierin meekrijgen is belangrijk en misschien wel nog uitdagender. Met jouw brede blik op de nieuwste ontwikkelingen en innovaties creëer je kansen voor jouw organisatie. Kansen waarmee je concurrenten op achterstand zet en waarde biedt aan klanten en collega's.

De programma’s die wij bieden samen met AG Connect bieden jou de veranderkracht waarmee je het verschil kan maken. Haal de nieuwste kennis in huis en inspireer jezelf en je collega’s. Verruim je blikveld en pas innovatie op praktische wijze toe met nieuwe producten en diensten.

Vragen of persoonlijk advies?

Naomi Vervaart

Adviesdesk

Programma-adviseur