Onze opleidingen Innovatie & IT, in samenwerking met AG Connect

Leer over de laatste ontwikkelingen op gebied van Human Centered ICT. Raak geïnspireerd door de beste hoogleraren en topdocenten. Combineer best practices uit de praktijk met ervaringsgericht leren.

Onze opleidingen in samenwerking met AG Connect

Gevonden: 1 opleidingen
Executive Education 1 Collegereeks Artificial Intelligence voor Business

Collegereeks Artificial Intelligence voor Business

< 10 dagen | Nederlands | 12 september 2024
Artificial Intelligence biedt eindeloos veel mogelijkheden. Regelmatig lezen we dat AI de wereld gaat veranderen. Maar hoe weet je wat AI concreet voor jouw organisatie kan betekenen? Welke stappen zet je om een AI initiatief te starten?

Download direct een brochure

Maak impact met innovatieve digitale oplossingen

Technologische ontwikkelingen bijhouden en strategisch en tactisch inzetten is uitdagend. Tegelijkertijd je organisatie hierin meekrijgen is belangrijk en misschien wel nog uitdagender. Met jouw brede blik op de nieuwste ontwikkelingen en innovaties creëer je kansen voor jouw organisatie. Kansen waarmee je concurrenten op achterstand zet en waarde biedt aan klanten en collega's.

De programma’s die wij bieden samen met AG Connect bieden jou de veranderkracht waarmee je het verschil kan maken. Haal de nieuwste kennis in huis en inspireer jezelf en je collega’s. Verruim je blikveld en pas innovatie op praktische wijze toe met nieuwe producten en diensten.

Vragen of persoonlijk advies?

Lidija Malek en Naomi Vervaart

Lidija Malek en Naomi Vervaart

Programma-adviseur