Kennis en aandacht voor goed leiderschap in de pensioensector

De pensioensector staat voor een grote transitie. Deze transitie vereist van bestuurders, directieleden en uitvoerders in de hele pensioensector zowel actuele kennis als aandacht voor goed leiderschap. Met de doorlopende leerlijn van geschikt worden op niveau A, van geschikt naar ervaren op niveau B tot het hoogste academische B+ niveau, sluiten we optimaal aan bij de ontwikkelingen en nieuwste inzichten in de pensioensector en op leergebied. De nieuwe, hoogkwalitatieve opleidingen die SPO Nyenrode aanbiedt hebben daarbij zowel aandacht voor inhoudelijke kennis en praktische relevantie, als voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijk adviesgesprek

Wil je jezelf graag verder ontwikkelen en ben je benieuwd welk programma aansluit bij jouw persoonlijke situatie, ambitie en ervaring? Ga dan vrijblijvend in gesprek met onze programma-adviseurs Cees of Everdine. Op basis van een zorgvuldige intake adviseren ze je graag over de te bewandelen leerroute of te volgen programma.

Plan een dag en tijd in die jou past via de button 'gesprek aanvragen'.

Direct contact

Wil je liever direct telefonisch contact of heb je vragen? Bel dan naar  +31 (070) 427 6655 of mail naar info-spo@nyenrode.nl 


SPO Nyenrode verbindt kennis, expertise en wetenschap in de pensioensector. Het direct toegankelijk en toepasbaar maken van die kennis en expertise vinden we essentieel. Alleen zo kunnen mensen én organisaties continu van elkaar leren en daardoor optimaal presteren in een continu veranderende omgeving. SPO Nyenrode helpt jou verder in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Ontdek onze B+ opleidingen voor de pensioensector

Gevonden: 5 opleidingen
Spo Nyenrode is onderdeel van Nyenrode Business Universiteit en dé opledier in de pensioensector. Meer informatie vind je op de SPO Nyenrode website.