Leiderschap binnen Private Wealth

Nyenrode Business Universiteit helpt jou verder in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van je rol, deskundigheid en leerbehoefte bieden wij een breed portfolio aan opleidingen binnen de Private Wealth sector.  Van op maat gemaakte opleidingstrajecten voor beleidsbepalers tot aan driedaagse masterclasses om je kennisniveau up to date te houden.

Private Wealth opleidingen bij Nyenrode – persoonlijke en professionele ontwikkeling

In de Private Wealth opleidingen van Nyenrode werken we op hoog niveau aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Uitgangspunt van de programma’s is de academische basis, waarbij de theorie direct wordt getoetst aan inzichten in de praktijk. Vervolgens gaan we met de kennis aan de slag met veel voorbeelden, toetsingen, assessments, workshops en case studies.

Contact

Pauline Timmer

Programma-coördinator

Opleidingen

Gevonden: 3 opleidingen
Nijenrode_05 Private Wealth Management Programma

Private Wealth Management Programma

< 10 dagen | Nederlands | 7 september 2022
Bouw de juiste kennis op om als familielid, family officer of trusted advisor een groot familievermogen te beheren.
pag 60_SAN3686-4 Collegereeks Private Wealth en Real Estate

Collegereeks Private Wealth en Real Estate

< 10 dagen | Nederlands | najaar 2022
In deze exclusieve collegereeks gaan wij nader in op verschillende aspecten van beleggen in vastgoed in combinatie met de dynamiek van een familiebedrijf. Gerenommeerde sprekers belichten onder andere de fiscale en financiële aspecten, gaan in op duurzaamheid en de maatschappelijke rol van vastgoedbezit.
tempel Vermogensbeheer voor de Private Wealth sector

Vermogensbeheer voor de Private Wealth sector

< 10 dagen | Nederlands | 13 oktober 2022
Met het programma Vermogensbeheer voor de Private Wealth sector verdiept de deelnemer zich in de meest essentiële onderdelen van het beleggingsproces, waarbij je leert om eigen afwegingen te maken op dat vlak.