Private Wealth opleidingen

Ontdek onze opleidingen voor leiders in de private wealth sector.

Nyenrode Business Universiteit helpt jou verder in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van je rol, deskundigheid en leerbehoefte bieden wij een breed portfolio aan opleidingen binnen de wealth management sector. Van op maat gemaakte opleidingstrajecten tot een collegereeks van drie dagen of een programma met vijf modules om je kennisniveau up-to-date te houden.

Welke opleidingen zijn er? 

Een familiebedrijf is een bijzonder bedrijfstype. Het belangrijkste verschil met andere bedrijven is dat de familie besluit over bestuur, eigendom en medezeggenschap. Deze familiedynamiek binnen je familiebedrijf vraagt om speciale aandacht. Hiervoor hebben we het Private Wealth Management programma ontwikkeld.

Verder bieden wij het programma Vermogensbeheer voor de Private Wealth Sector aan. Hierin verdiep je je als deelnemer in de essentiële onderdelen van een solide beleggingsproces. Je leert op een praktische wijze zelf de meest noodzakelijke en passende afwegingen te maken.

Daarnaast is gebleken dat vermogende families/particulieren een steeds groter belang in de vastgoedmarkt vertegenwoordigen. Door een gunstige rendement-risicoverhouding verschuift steeds meer familiekapitaal richting ‘stenen’. In de  Collegereeks Private Wealth en Real Estate gaan wij nader in op verschillende aspecten van beleggen in vastgoed in combinatie met de dynamiek van een familiebedrijf.

  Ontdek onze Private Wealth opleidingen

  Gevonden: 3 opleidingen
  3 Private Wealth Management Programma

  Private Wealth Management Programma

  < 10 dagen | Nederlands | 31 mei 2023
  Bouw de juiste kennis op om als familielid, family officer of trusted advisor een groot familievermogen te beheren.
  pag 60_SAN3686-4 Collegereeks Private Wealth en Real Estate

  Collegereeks Private Wealth en Real Estate

  < 10 dagen | Nederlands | 3 mei 2023
  In deze exclusieve collegereeks gaan wij nader in op verschillende aspecten van beleggen in vastgoed in combinatie met de dynamiek van een familiebedrijf. Gerenommeerde sprekers belichten onder andere de fiscale en financiële aspecten, gaan in op duurzaamheid en de maatschappelijke rol van vastgoedbezit.
  tempel Vermogensbeheer voor de Private Wealth sector

  Vermogensbeheer voor de Private Wealth sector

  < 10 dagen | Nederlands | 16 februari 2023
  Met het programma Vermogensbeheer voor de Private Wealth sector verdiept de deelnemer zich in de meest essentiële onderdelen van het beleggingsproces, waarbij je leert om eigen afwegingen te maken op dat vlak.