Private Wealth opleidingen

Nyenrode Business Universiteit helpt jou verder in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van je rol, deskundigheid en leerbehoefte bieden wij een breed portfolio aan opleidingen binnen de private wealth management sector. Nyenrode is opgericht door en voor het bedrijfsleven. Hiermee onderscheiden we ons van andere universiteiten. Hetgeen ook tot uitdrukking komt in de leerstoelen gericht op familiebedrijven: Prof. dr. Roberto Flören is RSM hoogleraar Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht aan Nyenrode Business Universiteit en Prof. dr. Marta Berent-Braun is Van Lanschot Kempen hoogleraar Familiebedrijven en Eigendomsdynamiek aan Nyenrode Business Universiteit.

Welke opleidingen zijn er? 

Een familiebedrijf is een bijzonder bedrijfstype. Het belangrijkste verschil met andere bedrijven is dat de familie besluit over bestuur, eigendom en medezeggenschap. Deze familiedynamiek binnen je familiebedrijf vraagt om speciale aandacht. Hiervoor hebben we het Private Wealth Management programma ontwikkeld.

Verder bieden wij het programma Verkoop onderneming en private wealth aan. Het programma is ontwikkeld voor ondernemers die zich succesvol en onafhankelijk willen voorbereiden op de verkoop van hun onderneming, op een nieuwe fase in hun leven en op het verkrijgen van private wealth.

Daarnaast is gebleken dat vermogende families/particulieren een steeds groter belang in de vastgoedmarkt vertegenwoordigen. Door een gunstige rendement-risicoverhouding verschuift steeds meer familiekapitaal richting ‘stenen’. In de  Collegereeks Private Wealth en Real Estate gaan wij nader in op verschillende aspecten van beleggen in vastgoed in combinatie met de dynamiek van een familiebedrijf.

  Ontdek onze Private Wealth opleidingen

  Gevonden: 3 opleidingen
  3 Private Wealth Management Programma

  Private Wealth Management Programma

  < 10 dagen | Nederlands | 5 november 2024
  Bouw de juiste kennis op om als familielid, family officer of trusted advisor een groot familievermogen te beheren.
  3 Verkoop onderneming en private wealth

  Verkoop onderneming en private wealth

  < 10 dagen | Nederlands | 2025
  Bereid je voor op de verkoop van jouw onderneming, op een nieuwe fase in je leven en op het verkrijgen van private wealth.
  pag 60_SAN3686-4 Collegereeks Private Wealth en Real Estate

  Collegereeks Private Wealth en Real Estate

  < 10 dagen | Nederlands | 16 september 2024
  In deze exclusieve collegereeks gaan wij nader in op verschillende aspecten van beleggen in vastgoed in combinatie met de dynamiek van een familiebedrijf. Gerenommeerde sprekers belichten onder andere de fiscale en financiële aspecten, gaan in op duurzaamheid en de maatschappelijke rol van vastgoedbezit.