Collegereeks Private Wealth en Real Estate

Breukelen
13 mei 2024
2 maanden
3 dagen van 15.30 - 21.00 uur
Nederlands
€ 2.950 (ex. btw)

Vermogende families en particulieren vertegenwoordigen een steeds groter belang in de vastgoedmarkt. Door een gunstige rendement-risicoverhouding verschuift steeds meer familiekapitaal richting ‘stenen’, hetzij door direct te investeren in woningen, kantoren of bedrijfshallen, hetzij via een family office.

 • Kennis over de actuele ontwikkelingen in de vastgoedmarkt op het gebied van duurzaamheid, fiscaliteit en de maatschappelijke rol van vastgoedbezit.
 • Inzicht in de rol van vastgoed in de beleggingsmix van familievermogen.
 • Praktische handvatten voor het onderbrengen van vastgoed in het familievermogen vanuit fiscaal perspectief.

In deze exclusieve collegereeks gaan wij nader in op verschillende aspecten van beleggen in vastgoed in combinatie met de dynamiek van een familiebedrijf. Gerenommeerde sprekers belichten onder andere de fiscale en financiële aspecten, gaan in op duurzaamheid en de maatschappelijke rol van vastgoedbezit.

PropertyNL organiseert samen met Nyenrode Business Universiteit een exclusieve collegereeks voor gevorderde private beleggers in vastgoed (AUM > € 10 mln.). De beste kenners op hun vakgebied, onder wie hoogleraar Real Estate Tom Berkhout en hoogleraar Bedrijfsethiek Ronald Jeurissen, vertellen u alles wat u moet weten.

Van wie krijg je college?

Alle experts hebben ruime ervaring in de wereld van familievermogen of vastgoed en met soortgelijke hoogwaardige maatwerkprogramma's, zijn onafhankelijk en beschikken over een brede en diepe kennis en ervaring. Hun motivatie is het vergroten van de kennis en kunde.

Tom Berkhout
Hoogleraar
Tom Berkhout is hoogleraar real estate, directeur van Nyenrode's Real Estate Center. Zijn missie is diepe inzichten en bewezen kennis uit het verleden en het heden te koppelen aan de toekomst.
Hoogleraar
Ronald Jeurissen is professor Bedrijfsethiek aan Nyenrode Business Universiteit en directeur van het instituut voor Integriteitsmanagement en Bedrijfsethiek (EIBE).

Experts

 • dr. Bas van de Griendt LLL - JLL Head of Sustainability Services & ESG
 • drs. Arnold de Bruin RA – Partner familiebedrijven KPMG
 • mr. Xavier Auerbach– Oprichter en mede-eigenaar Auerbach & Co
 • Wabe van Enk – Property NL

 

Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wat ga je doen?

In deze exclusieve collegereeks gaan wij nader in op verschillende aspecten van beleggen in vastgoed in combinatie met de dynamiek van een familiebedrijf.

Gerenommeerde sprekers belichten onder andere de fiscale en financiële aspecten, gaan in op duurzaamheid en de maatschappelijke rol van vastgoedbezit.

 • Dag 1: Ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en duurzaam vastgoed
 • Dag 2: Enkele ethische aspecten rond vastgoed en een introductie in duurzaamheid en ESG
 • Dag 3: De dynamiek van een familiebedrijf en de fiscale status van uw vastgoedportefeuille 

Voor wie?

De colleges zijn bedoeld voor drie selecte groepen:

 • Private vastgoedbeleggers voor eigen rekening en risico
 • Leidinggevenden van private beleggingsorganisaties (AUM > € 10 mln)
 • Single family offices

De bedoeling is te komen tot een onafhankelijke kennisuitwisseling met experts en gelijkgestemde deelnemers. Daarom houden de organisatoren zich het recht voor kandidaten te weigeren die niet in de doelgroep passen.

Data en tijden

De collegereeks gaat op 13 mei 2024 van start en vindt plaats op Landgoed Nijenrode van Nyenrode Business Universiteit. Iedere dag start om 15.30 en eindigt om 21.00 uur.

 • Dag 1: 13 mei 2024
 • Dag 2: 27 mei 2024 
 • Dag 3: 10 juni 2024

Aanmelden via PropertyNL

Aanmelden voor deze collegereeks gaat via de website van PropertyNL. Klik op de groene 'online aanmelden'-button om doorverwezen te worden.

De investering voor de volledige collegereeks bedraagt €2.950,- (excl. BTW). Deze kosten zijn inclusief studiemateriaal en catering.

Nyenrode Business Universiteit is niet aangesloten bij het STAP-register. Voor deze opleiding is geen STAP-budget mogelijk.

 

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.