Matchingsdag

Bachelor of Science in Accountancy

De Matchingsdag: word accountancy student voor één dag 

Benieuwd hoe een dag in het leven van een BSc in Accountancy student er uit ziet? Kom dan naar de Matchingsdag. Tijdens deze dag kan je écht ervaren of er een ‘match’ tussen jou en de opleiding op Nyenrode is. Je ontmoet al veel studenten die ook gaan starten en natuurlijk kan je alle vragen stellen die je hebt.

Contact

Wendelien Voorn - Oosterwal

Programma-adviseur

Programma 

Tijdens de Matchingsdag krijg je veel informatie over de studie en de praktische kant van het werken en studeren. Hoe ziet straks je week eruit en hoe pak je de combinatie van werken en leren aan? En heb je nog wel tijd voor een studentenleven naast je baan (spoiler: natuurlijk!)?

Er zijn verschillende workshops die je goed voorbereiden op de studie en je volgt een college zodat je ervaart hoe het is om student te zijn. En superleuk: je leert alvast veel nieuwe medestudenten kennen die net als jij na de zomervakantie starten.

Je bent van harte welkom op de Nyenrode campus in Breukelen om 9.30 uur, de Matchingsdag duurt tot 16.00 uur. Natuurlijk zorgen wij voor snacks, drinks en een heerlijke lunch!

Voorbereiding 

Voorafgaand aan de Matchingsdag vul je een vragenlijst in. De vragen helpen je om helder te krijgen of dit de best passende keuze voor jou is. We zijn benieuwd naar de reden waarom je accountancy wilt studeren, wat je verwachtingen zijn en of we rekening met bijzondere omstandigheden kunnen houden. Als je bijvoorbeeld dyslexie, ADHD of fysieke beperkingen hebt, dan willen we je tijdens je studie goed kunnen helpen en ondersteunen. Willen je ouders graag meer weten over de studie, de combinatie werken en leren en de mogelijkheden? Laat ze dan een kijkje nemen op meer informatie voor ouders.

Deelname & voorwaarden 

Wij vinden het belangrijk je goed voor te bereiden op je vervolgopleiding bij Nyenrode. De Matchingsdag is dan ook een verplicht onderdeel voordat je kan starten, hiermee zorgen wij ervoor dat je alle belangrijke informatie krijgt en dat je een goed beeld van de studie hebt.

Weet je nog niet zeker of je wil starten of zoek je meer informatie? Kom dan naar een van onze Open Dagen of neem contact met ons op. Heb je geen vwo-diploma of had je wiskunde C in je pakket? Dan kan het zijn dat je moet bijscholen, maar daar helpen we je natuurlijk bij. Bekijk hier alles over aanmelding en toelatingseisen.

Sollicitatielab: hulp bij het vinden van een baan 

Wil je graag accountancy studeren bij Nyenrode en heb je nog geen baan? Ook daar helpen wij je graag bij. Kom aansluitend aan de Matchingsdag naar het Sollicitatielab. Je ontmoet recruiters en accountants van accountantskantoren, kan veilig oefenen met een sollicitatiegesprek en we helpen je met je CV en sollicitatiebrief. Zo vind je snel en eenvoudig een leuke baan die goed bij jou past! 

Zien we jou ook op de Matchingsdag?

Schrijf je dan in voor één van de matchingsdagen hieronder.