ESG Maatwerk en InCompany

Bij Nyenrode Business Universiteit begrijpen we dat de vraag naar deskundige opleidingen op het gebied van Environmental, Social, Governance (ESG) groeit. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan voor bedrijven.

Onze maatwerkprogramma's zijn ontworpen om professionals in staat te stellen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ESG te begrijpen en effectief te integreren in hun bedrijfspraktijk.

Maatwerk in co-creatie

Bij Nyenrode geloven we sterk in co-creatie. We begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen en doelen heeft. Daarom gaan we graag samen met onze klanten aan de slag om op maat gemaakte programma's te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij hun specifieke behoeften en ambities. Of je nu een accountantkantoor bent dat op zoek is naar diepgaande expertise of een regulier bedrijf dat ESG wil integreren in de bedrijfsstrategie, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Wil je meer weten over hoe onze maatwerk-oplossingen op het gebied van ESG jouw bedrijf kunnen versterken? Neem contact met ons op en ontdek hoe Nyenrode samen met jou kan bouwen aan een duurzamere toekomst.

Ons maatwerkprogramma

Gevonden: 1 opleidingen
ESG Innovation Institute Executive ESG Program

Executive ESG Program

< 10 dagen | Engels | Nader te bepalen
De nieuwste inzichten op het gebied van ESG om jouw organisatie in staat te stellen te transformeren en om de positieve impact op mens, planeet en samenleving te vergroten.