Deeltijd masters bedrijfskunde

Een deeltijd master in bedrijfskunde aan Nyenrode is meer dan kennis en een titel. Het is een reis waarin je jouw persoonlijke leiderschap en ondernemerschap ontdekt. Ontwikkel je talent en haal het beste uit jezelf. Durf anders te denken, neem afstand en leer om vanuit nieuwe perspectieven te kijken naar complexe uitdagingen van je organisatie.

Een Executive MBA of een parttime MSc?

Nyenrode biedt twee deeltijd masters bedrijfskunde aan: de deeltijd master in Business Administration (Executive MBA) en de parttime Master of Science in Management (Parttime MSc). Nyenrode’s unieke combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling bij deze twee masters stelt jou in staat om wat je leert direct toe te passen in de praktijk. Maar welke van de twee opleidingen past nu het beste bij jouw persoonlijke situatie, werkervaring en professionele doelen? 

Vergelijk de deeltijd masters bedrijfskunde

Vergelijk hier in een compact overzicht de twee masters met elkaar. Wil je meer informatie ontvangen om te kunnen vergelijken? Download dan de brochures. Scroll naar beneden en bekijk de testimonials van Robin, Cynthia, Bauke en Marloes als je meer wilt weten over de motivatie van onze huidige deelnemers om deel te nemen aan Nyenrode's Executive MBA of Parttime MSc.

Persoonlijk contact

Heb je nog vragen en wil je graag persoonlijk contact? Programma-adviseur Margriet Martens staat je graag te woord om de verschillen tussen de twee masters in bedrijfskunde toe te lichten. Telefoonnummer: +31 346 29 1492

Wat past bij jou

Executive MBA
Je bent leidinggevende, manager of ondernemer en wilt jouw internationale ervaring versterken en blik verruimen. Met de Executive MBA breng je jouw bedrijfskundige en management kennis up-to-date en ontwikkel je jouw leiderschapsvaardigheden gedurende de Personal Leadership Development Journey. 

Parttime MSc
Je bent aan het werk en hebt minimaal twee jaar werkervaring. Naast je baan wil je graag (alsnog) een master diploma halen. Met de Parttime MSc in Management breng je wat je op vrijdagavond en zaterdagochtend leert op maandag direct in de praktijk. Je ontwikkelt je daarmee tot een strategisch gesprekspartner.

Ga naar de opleidingspagina voor meer specifieke informatie

Gevonden: 4 opleidingen
PTMSc 18-10-2019-4_header (Pre-) Master of Science in Management (deeltijd)

(Pre-) Master of Science in Management (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 1 november 2024
Deeltijd Bedrijfskunde studeren naast je baan? Wij ontwikkelen jou tot leider en ondernemer met oog voor de mensen en de wereld om je heen.
Nyenrode Impact MBA Main Image Impact MBA

Impact MBA

Voltijd en Deeltijd | Engels | Maart en September 2025
De Impact MBA is ontworpen om je voor te bereiden op jouw volgende carrière stap en om een leider te worden die staat voor voor een duurzame en digitale toekomst.
Nyenrode Impact MBA Executive Track Main Image Impact MBA Executive Track

Impact MBA Executive Track

Deeltijd | Engels | Maart 2025
De Impact MBA Executive Track is een tweejarige deeltijd boost voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Nyenrode Impact MBA Fast Track Main Image Impact MBA Fast Track

Impact MBA Fast Track

Voltijd | Engels | September 2025
De Impact MBA Fast Track is een eenjarige fulltime accelerator voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Hoogtepunten programma's

Bekijk de animatie video's voor een kort overzicht van de belangrijkste aspecten per programma.
Executive MBA
Parttime MSc

Waarom Nyenrode

Bekijk de testimonials van Robin, Cynthia, Bauke en Marloes en kom meer te weten over hun motivatie om deel te nemen aan Nyenrode's Executive MBA of Parttime MSc.

Robin Konijn, Executive MBA

Cynthia Kennedy, Executive MBA

Bauke van Moorsel, Part-time MSc

Marloes Drenthen, Part-time MSc

Return on education

Een master opleiding aan Nyenrode levert een leven lang voordeel op, zowel professioneel als persoonlijk en wordt door onze alumni beschouwd als de beste investering in henzelf en hun toekomst. Lees hier hoe onze alumni hun opleiding ervaren hebben.

 

Lourens Keers

Alumnus Executive MBA
De Executive MBA heeft mij verrijkt in mijn rol als medewerker, entrepreneur en als persoon.
EMBA - Aafje Uithof

Aafje Uithoof

Alumna Executive MBA
De Executive MBA gaf me de kracht om mijn droom als entrepreneur te verwezenlijken en om de professionele leider te zijn die ik wil zijn.
Esmee Noben

Esmee Noben

Ministerie van Defensie
De Parttime Master van Nyenrode is voor mij een plek waar ik mijn nieuwsgierigheid kwijt kan en waar ik op niveau word uitgedaagd.
Jeroen Lafeber

Jeroen Lafeber

Zorgplan
Met de Parttime Master van Nyenrode ontwikkel ik mijzelf binnen de zorgwereld tot een betere tactisch en strategisch gesprekspartner.